自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

成日生痱滋,可以搽d咩?

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

引用:成日生痱滋,可以搽d咩?

原帖由 maghung 於 13-08-15 發表
用呢隻

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

maghung 發表於 13-8-15 16:21

JM介紹小朋友用既飛滋膏(仲話手足口用好有幫助),用
手仔按十幾秒退滲透入牙肉,我試過甜甜地,連出牙時牙肉
痛都有幫助

子爵府

maghung 發表於 13-8-15 16:21

健X坊有得賣:-

香港區 ...
上環信德中心地庫B11A鋪 25598751
灣仔灣仔道121號地下B鋪 25919393
北角英皇道560號健威坊UG 32號鋪 28650028

九龍區
尖沙咀赫德道8號25樓 E&F 室 23688680
九龍城太子道西327號聖德肋撒醫院地下大堂 27138062
鑽石山荷理活廣場303B號鋪 21109770
將軍澳新都城1期2樓268號鋪(港鐵寶琳站B出口) 26388354
茘枝角深盛路9號宇晴匯2樓3B鋪(港鐵茘枝角站D4)
觀塘港鐵站大堂KWT9 號鋪 29510760

新界區
荃灣楊屋道18號荃新天地2期UG 88號鋪 24902630
屯門西鐵站大堂31號鋪 24300302
大埔超級城A區2樓051B鋪 26672007
上水廣場7字樓707室 26727025

大宅

回覆:duducat 的帖子

Thx!

子爵府

引用:Thx!

Thx!
C6用過work, 我試過係甜甜地的

大宅

啱啱打去問咗,只有成人,没有嬰兒!

子爵府

引用:啱啱打去問咗,只有成人,没有嬰兒!

啱啱打去問咗,只有成人,没有嬰兒!

大宅

我再打另一間,他說可以適合BB,孕婦任何人都可以!

子爵府

引用:我再打另一間,他說可以適合BB,孕婦任何人

我再打另一間,他說可以適合BB,孕婦任何人都可以!
Which one?

大宅

荔枝角

首頁

尾頁

跳至