自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

見格離post講開睇相~~~有冇人去過廟街果d睇???

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

呃人架...
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

複式洋房

畀面勳章

回覆 moniqueee 的帖子

我睇過~~無一樣準~~可能吾夾我@
生死有命,富貴由天
我命由我不由天,天欲滅我我滅天

大宅

回覆:有冇人去過廟街睇相~~~

睇過一次
咩都唔岩

大宅

睇過幾次,佢哋只會講到以前同而家呢一刻嘅事準:;pppp:

係要睇不如睇塔羅B 同Ally 啦,即係公厠門口成日坐咗好多人排隊嗰兩個,佢兩個我都睇過,覺得講得幾準

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

有,C6帶我去既,拍拖果時佢話果位阿伯好準,佢同佢既EX去睇,阿伯批佢地一定分手,最後梗係分咗啦,所以佢話要帶我去見識下喎,點知阿伯話我地有夫妻相咁就成咗事喇

大宅

Mylittlethings 發表於 13-8-16 17:43
我上次睇完睇塔B個拍檔...準到喊...話EX唔值得我為佢付出同會因庶EX既前女友而分手
中曬...睇完第2日就散左 ...
我都係,幾次
我覺得塔羅B 好D,聽呢D 都係搵個講得夠絕嘅比較好,快D 死心

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

以前有問雀仔 , 又幾準 , 而家無得問囉

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至