跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

栗子媽,你真係氹C我 多謝你呀!

我都好掛住你呀!你每次出trip,我都有啲失落 :-| 到你每次返黎,我就開心番

遲啲我無咁忙就有機會約出黎玩啦 2007再會嘛

栗子仔仲有無樹?

大宅

pakhei07172005 寫道:
J媽,
JJ真係好有進步呀! 栗子仔好似唔多聽我地既指令, 好似借咗聾耳陳隻耳咁呀, 有咩方法呢?

返幼潛

收左佣金既校長上

大宅

冇錯....唔好用粗粗魯魯形容JJ, JJ 係硬朗形, 運動形, 如果要佢太斯文, 又好似睇唔慣咁啫 !

QutieBaby 寫道:
j媽,
jj粗粗魯魯,表示jj夠豪邁,不拘小節o者!good呀!似番個男仔呀嘛!

大宅

校長,
係囉喎, 遲啲記住約我出嚟呀! 栗子仔都好耐冇見JOEY啦!

J媽,
醫生比咗啲葯膏佢查, 真係好掂呀, 巳經淺色咗好多呀! 不過佢仲有啲咳 :cry:

大宅

包媽,
穎穎同包包都係一樣呀
所以攪到我無哂心機影呢.

多謝你讃穎穎...件斗篷
出面好少見有斗篷賣,所以見間shop出了兩款我都買左,個sales話可以著到3歲:mrgreen:,你都去look look啦!(上次話你知d鞋仔好好著嗰間)

mc,
真係好難影呀!我一攞起部相機,包包一係就走佬,一係就走埋o黎搞我部相機!
係呀!我想讚下穎穎,佢著件斗篷好cute呀!
我原本都想買件斗篷俾包包,不過睇唔o岩!

大宅

佢d性格真係好男仔
冇錯....唔好用粗粗魯魯形容JJ, JJ 係硬朗形, 運動形, 如果要佢太斯文, 又好似睇唔慣咁啫 !

[quote]
j媽,
jj粗粗魯魯,表示jj夠豪邁,不拘小節o者!good呀!似番個男仔呀嘛!
[/quote]

大宅

校長,
米咁弧寒啦! 彈啲方法比我啦!

dorisfung 寫道:
[quote]
J媽,
JJ真係好有進步呀! 栗子仔好似唔多聽我地既指令, 好似借咗聾耳陳隻耳咁呀, 有咩方法呢?

返幼潛

收左佣金既校長上 [/quote]

大宅

bebobo 寫道:
[quote]
包媽,
去睇睇, 可能平啦, 所以好full架!
[quote]http://www.hkspc.org/newsroom/cp2/index.htm
[/quote]

真係勁平喎!而且d形式同活動都幾吸引,不過地點就....無一處就我腳! :-|

大宅

bebobo 寫道:
校長,

我感覺到你又就黎要走啦 :-( :-(

你你你....搞到我想喊 :cry:

我都無做過啲乜野,點解你地一個二個媽咪對我咁好?

小女子無以為報呀!

其實我都好掛住你地,所以次次話好忙好忙,我都攝攝下咁盡量上黎。

大宅

栗子媽,如果你想知幼潛既內容,我可以逐樣逐樣話俾你知,你有需要打俾我。

唔收錢,剩係要栗子仔錫番啖。

大宅

校長,

咁你盡量攝時間上嚟啦! 冇咗你留言好似爭咁啲嘢咁啫! 我最近都好忙呀, 我地齊齊盡量攝時間上嚟啦!
我要閃去食LUNCH啦

大宅

校長,

咁你盡量攝時間上嚟啦! 冇咗你留言好似爭咁啲嘢咁啫! 我最近都好忙呀, 我地齊齊盡量攝時間上嚟啦!

你咁講,我就盡量上黎打躉啦

希望呢度唔會有媽咪歉棄我啦

大宅

dorisfung 寫道:
[quote]
校長,

你咁講,我就盡量上黎打躉啦

希望呢度唔會有媽咪歉棄我啦 [/quote]

一定唔會有啦!

大宅

[quote]
bebobo 寫道:
[quote]
包媽,
去睇睇, 可能平啦, 所以好full架!
[quote]http://www.hkspc.org/newsroom/cp2/index.htm
[/quote]

真係勁平喎!而且d形式同活動都幾吸引,不過地點就....無一處就我腳! :-|
[/quote]

係呀! 真係唔就腳架, 我報左太子咋! ev好似都係!

子爵府

係咪遲左d呢,而家先報到

包媽,j媽
我都有留意到j媽講果個playgroup,但又係冇一處就腳,都唔緊要,但我打過去問過咁多個centre,佢地都full,仲要係就算我而家排,排到時anson都過左年齡,所以我冇掛到

大宅

HoWangMami 寫道:
係咪遲左d呢,而家先報到

包媽,j媽
我都有留意到j媽講果個playgroup,但又係冇一處就腳,都唔緊要,但我打過去問過咁多個centre,佢地都full,仲要係就算我而家排,排到時anson都過左年齡,所以我冇掛到

訓導主任,
食飽飽啦, 係呀! 我6月o個時入表架, 都要排到e家呀! 當時我都有post過係呢度講架!

子爵府

包媽
我剛去pccw睇過,隻機幾好,但問題係我係另一個台有約,仲要到明年年尾,如果又join另一個台,d月費都好"come"計 但又好想要喎,而家真係頭痛啦!

子爵府

j媽
我係一路溫書一路食,不過而家食飽lu! :mrgreen:
可能果時我冇留意呀,所以我而家開始留意下其他,想有課程比大少既同時又可比anson上playgroup,咁我就唔駛分身啦,不過未搵到 :cry:

男爵府

到~到~到~到~到~到~遲到添。
唔該幫我點埋名丫唔該。
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

大宅

HoWangMami 寫道:
j媽
我係一路溫書一路食,不過而家食飽lu! :mrgreen:
可能果時我冇留意呀,所以我而家開始留意下其他,想有課程比大少既同時又可比anson上playgroup,咁我就唔駛分身啦,不過未搵到 :cry:

訓導主任,
都幾有難度喎! 我都幫你留意下先!

首頁

尾頁

跳至