跳至

首頁

尾頁

別墅

親子王國有人打黎sell保險!!!

太過份! 點解會有人打我手提號碼叫出我個真名話: "多謝你支持親子王國,我地e家有d優惠想介紹比你...." 跟住講一大埋儲蓄保險之類既嘢!!!

有冇人試過類似情形? 係唔係因為我join過親子王國攪既seminar(同其他商户合辨嗰d)?

該用戶已被刪除

Re: 親子王國有人打黎sell保險!!!

複式洋房

我都有試過, 原來係VIP就會係o甘, 好討厭 :evil: 所以我打算取消VIP會籍

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我由10月開始就已經有人smart kids既人打黎sell胎教用品, 我覺得好煩, 昨天佢仲打黎叫我去佢地既45 mins talk, 我拒絕話bb仲有一個月出世啦, 仲駛乜胎教呀? 之後佢地仲話可以安排家訪, 我又拒絕, 佢地仲將個責任推俾我: 其實我地由10月開始已經搵你, 不過你次次都話唔得閒, 冇理佢地。

嘩......有冇攪錯呀!!我而家咁大個肚要我周圍去, 我一定要買佢地d product架???好心啦, 我自己一個人去遠d都唔敢呀, 連返媽媽家都小左啦, 更何況去呢d咁既talk, 去完我仲駛走既, 一定成幾個人圍住我, 要我買幾萬蚊既胎教用品呀。

男爵府

我上個月就試過啦, 呢個就係做VIP的代價啦---俾人推銷!!!

男爵府

好媽媽勳章

我都去過smartkids聽嘢, 但現在都冇買, 其實佢係for出咗世之後畀bb聽及睇架, 好似唔係for胎教?

洋房

我都係呀,我話唔須要佢都係要講唔肯收綫,好煩呀!

複式洋房

SO FAR我做左vip咁耐又冇比人sell過wo~
不過上星期就有美素高gei人經呢度攞到我資料
打黎叫我去灣仔做訪問~
仲比左$200酬勞我tim~
果日我am am放假~
上到佢地公司答左幾個問題~
30mins就有$200~好開心
你地有冇收到電話ar?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

係咩....不過打俾我個女仔不斷叫我買佢地胎教教材, 我知佢地其實有0-6歲既product, 不過冇sell我, 可能等我生左佢地先sell掛~

ying2 寫道:
我都去過smartkids聽嘢, 但現在都冇買, 其實佢係for出咗世之後畀bb聽及睇架, 好似唔係for胎教?

首頁

尾頁

跳至