跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 第一代元老大爆炸 (炸版)

yes, 應該唔多食. 哈哈哈哈!
bbccqq 寫道:
[quote]
HelloPepsi 寫道:
stella:

i want to cook by myself on ernie's birthday
but maybe please cook dinner for him
because my cooker is small la one

[size=xx-large]你算吧 la[/quote]

子爵府

係 la...........有代溝呀.......hahahaha............

貓姐 寫道:
仲細過我呀[quote]
SAMMICHOI1002 寫道:
我細少少啫, 77

[quote]
bbccqq 寫道:
我1974, 你呢 ?? 我估我老d law !!!!!
[quote]
[/quote]

男爵府

又真係妹妹仔喎, 3張都冇! 呢到好少見, hehehe!

[quote]
bbccqq 寫道:
唓........妹妹仔叫老...........

[quote]
我細少少啫, 77

子爵府

ok....no problem !!!!!!!!!!!!!!

Stella116 寫道:
係油糖整個ladies night囉!

[quote]
bbccqq 寫道:
禁執埋至收 la!

禁止訪問

子爵府

咪係 law.................hehehehe..............卜卜趣呀 !!

又真係妹妹仔喎, 3張都冇! 呢到好少見, hehehe!

[quote]
bbccqq 寫道:
唓........妹妹仔叫老...........

[quote]
我細少少啫, 77

男爵府

但係我唔食霸王蟹架. 一間又好似crystal咁, 我唔食架!

禁止訪問

男爵府

me2, 不如dismiss囉!

貓姐 寫道:
好眼訓呀

男爵府

STELLA,

咩喎, 我都唔係樣樣唔食

但係我唔食霸王蟹架. 一間又好似crystal咁, 我唔食架!

男爵府

係! 問你死未!

[quote]
貓姐 寫道:
又蟹呀 [quote]

男爵府

唔係呀, 我話好似你咁唔收錢, 我唔食架!
crystal888 寫道:
STELLA,

咩喎, 我都唔係樣樣唔食

[quote]
[/quote]

子爵府

各位,
我抱住怪獸打字呀, 勁嗎?

叻呀你!

男爵府

我得罪了你眯? :evil:
bbccqq 寫道:
[quote]
stella:

i want to cook by myself on ernie's birthday
but maybe please cook dinner for him
because my cooker is small la one

[size=xx-large]你算吧 la[/quote]

男爵府

stella,

我係低級草根, 一次半次架咋, 下次無優惠架啦

[quote]
唔係呀, 我話好似你咁唔收錢, 我唔食架!

男爵府

no, 係我地擔心霸仔冇飯食o者!
[quote]
我得罪了你眯? :evil: [quote]

男爵府

我個頭乾左啦, 我都要閃啦, good nite all girls

男爵府

好!今晚埋單啦

男爵府

咁就岩喇!

[quote]
crystal888 寫道:
stella,

我係低級草根, 一次半次架咋, 下次無優惠架啦

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至