跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊到有無大人同BB的情侶裝買?

如題. 想買黎一家三口著!

男爵府

Re: 請問邊到有無大人同BB的情侶裝買?

我都only買到母女裝(Giordano Junior size150-我 & 100-小芊),一家三口只買到淨色T恤當三口裝著

男爵府

BK Milk勳章

我係山頂見過你同芊芊母女LOOK ,芊芊可以著100.好利害,好似display好大件.同我想問你老公dv 幾錢同咩model.我想buy 一部拍晴晴.係唔係dvd .

禁止訪問

民房

del.

男爵府

fannyyug,

小芊個肚腩大,所以咪可以著到size100,不遇過佢手短要摺袖著
另外我部dv係Hi-8帶,唔係dvd,部机已經成5年幾前買落 ,o個時成$7xxx,依家已經唔值錢lu
fannyyug 寫道:
我係山頂見過你同芊芊母女LOOK ,芊芊可以著100.好利害,好似display好大件.同我想問你老公dv 幾錢同咩model.我想buy 一部拍晴晴.係唔係dvd .

男爵府

BK Milk勳章

明白啦 !原來你果部唔係dvd , 依家dvd 都係up to $4000左右.好平. 你log in id 轉左.

首頁

尾頁

跳至