網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

http://item.taobao.com/item.htm?id=22980696795

真系好平我買左23.5連盒果個....仲要包郵
今晚得閒ge話先試用...
就算當玩具都好抵@@

禁止訪問

回覆:電動洗面儀....推介@@

子爵府

有無用?

伯爵府

因為我無用過正常果啲機,所以唔識比較。
當作俾塊面做運動都ok,太高要求就應該做5到。

別墅

我淘左依個等朋友送黎 我喜欢【电动洁面仪按摩正品AUPRES/欧珀莱 专柜代购家用毛孔清洁洗脸仪器】这个宝贝!http://a.m.taobao.com/i18069213419.htm?ttid=212200@taobao_android_3.6.2 (分享自@淘宝android客户端)

大宅

BK Milk勳章

hathniel 發表於 13-8-23 00:52
我淘左依個等朋友送黎 我喜欢【电动洁面仪按摩正品AUPRES/欧珀莱 专柜代购家用毛孔清洁洗 ...
我都睇中呢個,我搵到幾間$14-15,不過你有野送,我仲未落手,等你先呀

別墅

回覆:kyrei 的帖子

14-5蚊咁咪買貴左仲要係表姐介紹話依間好,仲要唔包郵

大宅

BK Milk勳章

引用:14-5蚊咁咪買貴左仲要係表姐介紹話依間好,

原帖由 hathniel 於 13-08-23 發表
14-5蚊咁咪買貴左仲要係表姐介紹話依間好,仲要唔包郵

...
我果d都唔包,都唔係差好多

男爵府

畀面勳章 睛靈勳章

個刷頭有無得佩多幾個

伯爵府

meiko2002hk 發表於 13-8-24 01:54
個刷頭有無得佩多幾個

唔系咁清楚@@可以問問店主...因為第1次用唔知好唔好...唔敢買太貴..

別墅

引用:Quote:原帖由+hathniel+於+13-08-23+發表14

原帖由 kyrei 於 13-08-23 發表
我果d都唔包,都唔係差好多
到左,即用,個轉動可以接受,個刷幾軟,深層清潔都算ok棉果個頭未用,天日試下

子爵府

我就用緊呢隻聲波潔面刷黎洗面,其原理係利用聲波黎深入毛孔,只消用清水潔面便可,唔使用潔面產品的,所以完全零化學唔會敏感,其清潔原理就好像眼鏡鋪利用聲波和水黎清潔眼鏡框咁囉,雖然價錢和震震下的機械式潔面刷完全係不同的level,但好處係唔使用潔面產品,少買兩樽洗面奶都返番黎咯!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我就用緊呢隻聲波潔面刷黎洗面,其原理係利

原帖由 麥豬豬 於 13-09-01 發表
我就用緊呢隻聲波潔面刷黎洗面,其原理係利用聲波黎深入毛孔,只消用清水潔面便可,唔使用潔面產品的,所以 ...
Link pls

子爵府

ccvvko 發表於 13-9-1 23:28
Link pls
http://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220o.1000855.w5003-3292680773.10.EeFq6O&id=18783892082&bucket_id=19&scene=taobao_shop

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

岩岩淘左個充電式洗面機,
六十幾蚊,評語唔錯

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:岩岩淘左個充電式洗面機,六十幾蚊,評語唔

原帖由 sharonhwyc 於 13-09-02 發表
岩岩淘左個充電式洗面機,
六十幾蚊,評語唔錯
Link pls

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+sharonhwyc+於+13-09-02+發表

原帖由 ccvvko 於 13-09-02 發表
Link pls
http://a.m.taobao.com/i19133353940.htm?&sprefer=p23590
開唔開到link?

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

複式洋房

想問吓係咪真係比用手乾淨好多?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:想問吓係咪真係比用手乾淨好多?

原帖由 pigpig0712 於 13-09-02 發表
想問吓係咪真係比用手乾淨好多?
聽好多都係咁講,
仲話冇左佢唔得~

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+kyrei+於+13-08-23+發表我果d

原帖由 hathniel 於 13-09-01 發表
到左,即用,個轉動可以接受,個刷幾軟,深層清潔都算ok棉果個頭未用,天日試下
同手動果d比較係唔係轉得好快?

首頁

尾頁

跳至