烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題,謝謝!

大宅

環球蟹薈‧海鮮自助晚餐低至7折憑券以優惠價成人$328 / 長者$308 / 小童$248(星期一至四);成人$348 / 長者$328 / 小童$268(星期五至日)享用環球蟹薈‧海鮮自助晚餐。
有效日期: 2013年8月1日 至 2013年8月31日

地址: 油麻地 窩打老道23號城景國際1樓 (電話: 2783 3287)

水晶宮

回覆:big-pig 的帖子

Yamm

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

引用:Yamm

原帖由 CINDYC 於 13-08-22 發表
Yamm
唔好意思,我睇漏了lunch buffet, 唔肯定Yamm有無。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

海逸, 但只係星期日先有~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

Cafe Kool Shangri La

大宅

回覆 big-pig 的帖子

前日去灣仔維景, 有長腳蟹,
好平上網book, 85折, about $160

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆:有冇邊間酒店嘅lunch buffet有長腳蟹食?

Cafe Too. 好鮮甜,唔會淡而無味。

大宅

TST Royal Garden lunch buffet 都有長腳蟹。

別墅

TST 港威酒店Three on Canton $388 渣打卡有8折 (3款即開生蠔任食,仲有心太軟都任食架

別墅

紅煙窗

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:TST+港威酒店Three+on+Canton+$388+渣打卡

原帖由 mandymanman 於 13-08-25 發表
TST 港威酒店Three on Canton $388 渣打卡有8折 (3款即開生蠔任食,仲有心太軟都任食架)

...
咁正;想試吓

大宅

回覆:mandymanman 的帖子

The market
Hotel icon at tst east

別墅

回覆:topkidsmom 的帖子

呢間好full架,我今次諗住同埋朋友,星期三打去訂6位,要到22/9先有枱

子爵府

回覆:big-pig 的帖子

帝苑

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

THE MARKET好多蟹腳, 不過其他就一般

複式洋房

Mo mo cafe shafting Marriott ....

5位以上八折

複式洋房

Should be shatin

首頁

尾頁

跳至