2014年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

岩岩feel到胎動18w, 就又有新攪作喇

今早有事要出去,
咁岩西鐵無位坐,唯有靠係門邊啦~
過左兩個站突然開始想嘔+心悸…
唔夠一分鐘開始頭暈,好快就眼前黑晒…
好彩仲企到,但已經睇唔到野,個頭愈傾愈前…
我想落車,但未到站,於是靠左落對面度車門,我感覺到有人掂下我隻手叫「小姐」,但我真係睇唔到佢,亦唔知真定假…
過左一陣我望下旁邊,本來企左人嘅地方無左個人,應該真係有人讓位比我企。靠住吹左少少風,好啲,雙眼睇得返野。已經feel到自己全面+身濕晒…
落左車即刻坐低,飲啖水…一陣先無事…

前日係屋企已經試過,不過時間短,情況無咁嚴重。我仲要已經食完早餐…

男爵府

引用:岩岩feel到胎動18w,+就又有新攪作喇今早有

原帖由 ling_hk 於 13-08-22 發表
岩岩feel到胎動18w, 就又有新攪作喇

今早有事要出去,
試下食粒糖。。。可能血糖低

男爵府

回覆:差點暈低在西鐵上

有冇去睇醫生,問下咩事好喎,

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

回覆:YuYung 的帖子

我上網睇過話係bb大左,d血去晒子宮上唔切黎,好似好多人睇完醫生都係咁…
anyways, 我30號返健康院會問下

大宅

回覆:meow625 的帖子

有即刻飲水同食左粒糖

男爵府

引用:有即刻飲水同食左粒糖

原帖由 ling_hk 於 13-08-23 發表
有即刻飲水同食左粒糖
食多d 牛肉or 鐵質高既野啦,造唔切血都可能頭暈。。。我上胎都係咁。。。結果缺鐵性貧血。。

我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

首頁

尾頁

跳至