烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

原帖由 timtimtsang 於 10-3-13 14:43 發表
沙田禾輋商場三樓醬料鋪有賣。

THANKS ! 我係沙田友,方便晒 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你講澳洲出哦隻?! 近貴!
實在太貴啦!而家我係街市買都是澳洲出的RAW SUGAR 大約$10.x 有45Xg, 咁都平過百佳。

原帖由 nat62 於 10-3-17 14:08 發表
我都係用raw sugar, 响百佳買, 不過剛剛加咗, 以前 $2x, 現在$33
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

$33 好貴呀! 我以前買開都係$15左右, 自重太古收購咗之後, 那包raw sugar就越賣越貴, 我轉咗用韓國原糖, 大概$20左右.

屋企有白糖, 但好少用, 因會導致脫髮, 及其他問題.
之前阿so在電台講過, 盧冠延同佢講 "女人千褀唔好食白糖,尤其阿so妳咁嘅年紀!".

我都係用raw sugar, 响百佳買, 不過剛剛加咗, 以前 $2x, 現在$33

子爵府

我頭先 惠x 見
$ 24.9 播

男爵府

請問你响邊度買呢?

原帖由 AhChuMaMa 於 10-3-18 11:58 發表
$33 好貴呀! 我以前買開都係$15左右, 自重太古收購咗之後, 那包raw sugar就越賣越貴, 我轉咗用韓國原糖, 大概$20左右.

之前阿so在電台講過, 盧冠延同佢講 "女人千 ...

子爵府

原帖由 AhChuMaMa 於 10-3-18 11:58 發表

之前阿so在電台講過, 盧冠延同佢講 "女人千 ...

吓....乜食白糖會脫髮架!!
死law, 我都要快d轉用raw sugar lu..

首頁

尾頁

跳至