論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

印姐來了剛剛7個月,今早羅人工兼放假,點知返來話做到9.23,她的原因她奶奶糖尿病眼睛銻不到,我十月預產期,真系惱,她oversea 做嘢非常蠢,幾乎在嘔血七個月下教曉小小,由於第二個就生,我都忍忍忍,點知被她撬起,都不知系不系agent 教路。甘我現在應該做什麼,機票點買,另外九月有五日假,她走時點計,年假可不可在九月頭卑她放,不想補錢益她

別墅

放假見完成工返黎咪遲職,問佢要錢定機票就知。

星期日就要放俾佢;年假可問勞工署,以放假代錢得唔得。

但我個人認為,有個人幫得幾多得幾多,就算佢好懶,至少有人擔抬,洗碗掠衫,自己無甘辛苦。通常以$代假。

而且,客氣過埋最後一個月,預備定下個月的事,如叫她買米油,臨走一星期抹定風扇,抽油煙機,抽氣扇,窗等,不用下個月自己太辛苦。

大宅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

SORRY 我不太明白,是否姐姐向你講佢唔做,
其實工人姐姐5做 一個月通知,我地要不要賠錢 或買機票俾佢
------------------------------------------------------------------------------
我工人姐姐都係,同你一樣. 做左成 7-8個月話5做
其實佢係好苯 冇記性 駁咀 好多野都唔太識 做錯野會唔夠胆講同認錯 但做野OK .
我地講左好多次 有咩5開心出聲. 但佢咩都冇同我講 ,一放假就走佢找AGNET , AGNET 一句話你5開心就5好做啦.
激死我,搞到我好亂 ,要急請姐姐. 好彩最後朋友叫我用D社區保母咁
才解決到.

大宅

我個印又係上星期話唔做!佢來了4個月

大宅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 harbourplace 的帖子

佢地大把錢,琴日我好嬲 同佢講人生大道理
我話你來揾錢,做得唔開心就唔做. 如果你小朋友將來做事不成
係咪可以放棄. 你做了半年話唔做,又要遲多半年才能回印尼見家人
直得咩?

複式洋房

引用:印姐來了剛剛7個月,今早羅人工兼放假,點

原帖由 Olympics 於 13-08-24 發表
印姐來了剛剛7個月,今早羅人工兼放假,點知返來話做到9.23,她的原因她奶奶糖尿病眼睛銻不到,我十月預產 ...
Similar situation as you. But my helper resigned 1 month later after I delivered 2nd baby in end Jun 2013. Despite 2 kids and volumetric household chores, We do not believe her anymore and asked her to leave immediately the next day. We do not need her to work for 1 month. She made so many mistakes before i delivered baby and always black face. She also steal money from few containers (the weight is lighter).

She told us she is gg to Denmark to work US900 per month. Few days later, we received 安信letter chasing her outstanding loan. She registered our address as mailing address.

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Olympics+於+13-08-24+發表印

原帖由 Yummyrecipe 於 13-08-28 發表
Similar situation as you. But my helper resigned 1 month later after I delivered 2nd baby in end Jun ...
One thing to add. We need a helper urgently so we did a few interviews in 1st week and engage agent at 1.8k to handle documents and medical report for my new helper. I am following up closely, so target to get new helper at my place by early sept.

禁止訪問

禁止訪問

回覆:印姐給我一個月通知

首頁

尾頁

跳至