美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Nancy20090615 發表於 13-10-1 11:41
十卜十卜

我都係類似咁, 運動+控制飲食, 唔會比一亳子去減肥, 落唔落磅睇長遠 d , 唔好成日磅 ...
我都係呀!今日玩咗呼拉圈23分鐘+游水(好 hea 咁游半個鐘)。而家做開運動慣咗冇咁辛苦,唔做好似唔安樂咁!

Nancy20090615    發表於 13-10-15 19:45

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

lam133 發表於 13-10-15 18:36
快D買個磅啦,
支持你
XDD 我就係唔想日日要自己磅一次咁大壓力, 下星期去睇中醫調理下順便再磅~ XD 咁又三星期了, 可以睇下有咩成績

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:secrethk 的帖子

等你三星期后報告成绩

複式洋房

公爵府

lam133 發表於 13-10-19 12:52
等你三星期后報告成绩
我星期一或二就去中醫度 有少少緊張
因為呢個WEEK都係M 0黎緊, 唔知會唔會有影響體重減得冇咁多~

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

M可能會小水腫

公爵府

lam133 發表於 13-10-20 10:49
M可能會小水腫
我都KEEP住做運動0架, 所以聽日或後日先去磅 =V=

琥珀宮

畀面勳章

回覆:【更新】我的三星期減7磅 兩個月減16磅!

請問樓主未減淝前幾多磅

公爵府

littlesister 發表於 13-10-20 13:42
請問樓主未減淝前幾多磅
HELLO LITTLESITER, 我未減前151, BODY CHECK果陣磅, 9月尾135磅~ 10月未磅, 下星期去~

珊瑚宮

一路輕

公爵府

lam133 發表於 13-10-20 15:33
一路輕
多謝~~~~~~~~

公爵府

10月23號上磅, 更新資料在 #POST 1

各位JM們, 我地繼續努力~~

大宅

大家加油

努力,加油!不要灰心!希望有一日等到你

公爵府

Ada_sun 發表於 13-10-26 10:09
大家加油
多謝ADA~ 好開心認識你~^^

大宅

me 2

努力,加油!不要灰心!希望有一日等到你

公爵府

又有新UPDATE了, 好開心~ ^^

珊瑚宮

引用:見到一個POST,+有JM話忍唔到口,+懶做運動,+

原帖由 secrethk 於 13-08-25 發表

見到一個POST, 有JM話忍唔到口, 懶做運動, 其實自己忍到, ...
4個月減到到28磅好叻
仲有2磅加油!
減好好過聖誕

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 secrethk 的帖子

加油,努力呀,你一定可以減到你標準磅數既!!
可否分享下你做什麼運動架,可否分享埋你點飲食架,四個月減到咁多磅好勁呀'
同埋多口想問你去中醫係調理身子定係減肥架,
'唔好意思,咁多野問
因為成日減肥都衰食錯左野,所以成日都失敗,
真心想好似你咁勁呀,

公爵府

nicole1981 發表於 13-11-25 00:08
回覆 secrethk 的帖子

加油,努力呀,你一定可以減到你標準磅數既!!
hello nicole,
其實我中醫只係有唔舒服或調理少少身體問題, 我中醫及專科醫生都唔係減肥醫生, 我個專科醫生咁0岩佢係有營養師牌, 所以佢俾意見我0者~ 最重要靠自己, 我個醫生都讚我乖肯聽話 XD

我日日都響家做運動, 其實我都有時冇戒口, 好似上星期六0岩 0岩先食左海鮮呀果D.

最主要一定要戒絕所有零食, 甜品我都係好耐先食一次~ (我俾一個月一次 XD)

嚟緊12月我生日可能冇得戒口幾日, 但運動我從冇間斷半小時@HOME ^^

希望可以幫到你, 你都加油~

子爵府

secrethk 發表於 13-8-25 11:03
見到一個POST, 有JM話忍唔到口, 懶做運動, 其實自己忍到, 忍一段時間就習慣~ 而且唔需要飲/食D咩減肥產品~
...

每日響家做20-30分鐘不等運動

即係做咩運動呀?CAN YOU SHARE? THANKS!

我減左20磅就停左....上上落落都衝破唔到呀>.<

首頁

尾頁

跳至