美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:Quote:lam133+發表於+14-1-12+17:59+係呀,

原帖由 secrethk 於 14-01-12 發表
有...本身已經唔多....發現時太遲, 見人話減肥時應該飲豆槳KEEP住~ 好傷心
...
傻豬
未到平胸就0K,食多D木瓜
保下!!

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

lam133 發表於 14-1-12 19:32
傻豬
未到平胸就0K,食多D木瓜
保下!!
都差不遠了
但我好怕木瓜味, 仲有冇第2D方法 =O=

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:【更新】我的減磅日記 - 五個月減32磅!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:Quote:lam133+發表於+14-1-12+19:32+傻豬未

原帖由 secrethk 於 14-01-12 發表
都差不遠了
但我好怕木瓜味, 仲有冇第2D方法 =O=
我同你接近細
未有B之前。

大肚會變胸大架
我己大左2吋

我唔識食乜會大。

公爵府

lam133 發表於 14-1-12 20:40
我同你接近細
未有B之前。
咁我唔可以大肚丫嘛, 未結婚 XDDDDDDDDDDD

公爵府

littlesa24 發表於 14-1-12 20:39
我好想知呀jm
我肥左起碼30鎊唔想再咁肥,對對腳唔太好

...
你想知咩

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

littlesa24 發表於 14-1-12 22:32
回覆 secrethk 的帖子

哎呀呀,唔好意思,頭先未追晒,係手機太細好難睇,而家係返電腦睇多次先知原來唔係減肥 ...
唔緊要~~ 你加油呀我依家仲差3 lbs 就收工~ 跟住要食返多但要keep 磅呢
只要頭一個月有恒心做運動同改善飲食, 你慣左就唔覺辛苦0架喇!!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章

好厲害呀!原來您已經減了超過30磅。

記緊熱量唔好低過1000卡啊!

有冇磅下脂肪率呀?女仕們脂肪率在22-27%內就可。

secrethk  0岩0岩再更新左POST #1 ^O^  發表於 14-1-14 22:42

珊瑚宮

引用:Quote:littlesa24+發表於+14-1-12+22:32+回

原帖由 secrethk 於 14-01-13 發表
唔緊要~~ 你加油呀我依家仲差3 lbs 就收工~ 跟住要食返多但要keep 磅呢
只要頭一個月有恒心做運動同改善飲 ...
我連日來勁食肥都
好快接近146-8磅
噢賣吉
仲未知係B重定我重

你星期日同男友去邊樹玩?
就到新年點樣過新年?

水晶宮

引用:Quote:littlesa24+發表於+14-1-12+22:32+回

原帖由 secrethk 於 14-01-13 發表
只要頭一個月有恒心做運動同改善飲 ...
加油呀。我仍然來來回回無乜進展。 等新年過後(搵借口中),就再全力做運動。希望天氣暖d,唔好咁胃食,食少d。

天空之城, 快樂之地

公爵府

ac0840 發表於 14-1-13 19:04
好厲害呀!原來您已經減了超過30磅。

記緊熱量唔好低過1000卡啊!
我個免費顧問醫生話佢眼睇都好準, 話我係標準範圍入面 (忘記左佢講幾%)
不過我計過今日都冇1000卡 @@" 低過會點?

公爵府

lam133 發表於 14-1-14 14:07
我連日來勁食肥都
好快接近146-8磅
噢賣吉

B重!!!! 放心啦~ 你生完好快FIT返~ 依家唔好顧忌咁多住喇, B重要D, 你減都係想有B, 所以唔好理住, 你又有經驗, 要減EASY XD
星期六只係食野行左陣街睇衫過年, 星期日留在家咋~

新年無加大假, 因為2月中要考試, 所以新年除左拜年1-2日都冇乜特別去 =V=

你地呢~~

LAMLAM, 我0岩0岩更新左POST #1 \^O^/

公爵府

PCCW2319 發表於 14-1-14 19:56
加油呀。我仍然來來回回無乜進展。 等新年過後(搵借口中),就再全力做運動。希望天氣暖d, ...

PCCW !我正想晏D搵返你個POST搵你添~!!
我今日病到聲沙, 去睇中醫, 竟然到達終極磅數!! 115了! (四日減左3磅...壓力又唔開心) 後日睇專科時睇下我個免費顧問醫生點教我KEEP磅 (其實118時佢都話可以停了, 我都以為減得慢, 突然又再跌磅!!)

你都要加油呀! 過左年你要好好努力返做運動!!!

PCCW, 我0岩0岩更新左POST #1 \^O^/

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章

secrethk 發表於 14-1-14 22:27
我個免費顧問醫生話佢眼睇都好準, 話我係標準範圍入面 (忘記左佢講幾%)
不過我計過今日都冇1000卡 @@" 低過 ...
間中低過無所謂,如長期低過1000等同節食,身體唔好新陳代謝慢或甩頭髮。

公爵府

畀面勳章

secrethk 發表於 14-1-14 22:33
PCCW !我正想晏D搵返你個POST搵你添~!!
我今日病到聲沙, 去睇中醫, 竟然到達終極磅數!! 115了! ...

Take care

達標後Keep Fit又係另一個層次

珊瑚宮

引用:Quote:lam133+發表於+14-1-14+14:07+我連日

原帖由 secrethk 於 14-01-14 發表
嘩,好叻女减到115,完美

你病就多些休息!

有無睇岩衫褲鞋呀?

你男友見你瘦有無讚你呢?

俾心機減到魔鬼身材

公爵府

ac0840 發表於 14-1-14 22:56
間中低過無所謂,如長期低過1000等同節食,身體唔好新陳代謝慢或甩頭髮。
好恐怖呀!!! 我要食返多D野先!

公爵府

Debbie媽 發表於 14-1-15 09:16
Take care
我都覺~ 呢個層次仲難, 食野多返但要唔重~ 呢下好高學問!!

公爵府

lam133 發表於 14-1-15 09:28
嘩,好叻女减到115,完美

你病就多些休息!
你又流口水喇~!
響IT 買左對半價鞋~ @V@
衫就早前買定兩件T-SHIRT, 差想買多條褲過年呢~ 我想搵黑色貼身牛仔褲呢!!

男朋友話叫我要肥返5磅肉 就真 (我唔想囉 XD)

首頁

尾頁

跳至