美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

本人油眼,又内雙眼皮,好易panda eyes. 邊隻mascara 防水又防油?同埋效果最好?

另,点夾眼睫毛架?我夾完同未夾無分別

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 13-8-26 10:18
本人油眼,又内雙眼皮,好易panda eyes. 邊隻mascara 防水又防油?同埋效果最好?
MJ~~~平靚正~~屈記有售

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你同我一樣...又係油眼,又内雙眼皮,好易panda eyes...
我用嗰隻 kiss me 睫毛液 (啡色嗰支) 同 Maybelline 新出的 (pink color嗰支)都自然OK..

想誇d 用 etude hse (有3 段 vol 扭嗰隻) 我都無 panda eyes..
我用 MJ..但會有少少 Panda eyes..
我屋企Mascara 多到傻...好彩平平哋~

BTW , 我又係夾完同未夾都無分別, 所以我放棄咗..但嗰隻Maybelline (pink 嗰支) 有d fiber..會自然蹺 d.. 有次我同事以為我電過睫毛添... you can try try!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:htts+發表於+13-8-26+10:18+本人油眼

原帖由 bylobb 於 13-08-26 發表
MJ~~~平靚正~~屈記有售
MJ邊隻good?

寶石宮

引用:你同我一樣...又係油眼,又内雙眼皮,好易p

原帖由 poohbb_hk 於 13-08-26 發表

你同我一樣...又係油眼,又内雙眼皮,好易panda eyes...
Maybelin邊隻?any photo? Thx

複式洋房

MJ 同 KISS ME 都好用~

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

htts 發表於 13-8-26 14:53
Maybelin邊隻?any photo? Thx

http://www.maybelline.com.hk/zh/catalog/product.aspx?prdcode=P0710110&catcode=F1_Mascara

呢支~

大宅

fasio都好用
防油防水效果都好
又hold得耐

寶石宮

引用:Quote:htts+發表於+13-8-26+14:53+Maybelin

原帖由 poohbb_hk 於 13-08-26 發表
http://www.maybelline.com.hk/zh/catalog/product.aspx?prdcode=P0710110&catcode=F1_Mascara

呢支~
Thx. Will 66

男爵府

回覆:Which mascara is good?

HR好用

子爵府

回覆:Which mascara is good

kiss me最正,游水都唔化,但又卸妝油又清得乾淨。真是平令正

禁止訪問

寶石宮

引用:I+likfe+HR +

原帖由 Kitty0808 於 13-08-26 發表
I likfe HR
Which HR is good? Is it expensive? Thx

子爵府

HR

大宅

回覆:poohbb_hk 的帖子

我都係用呢隻真係好正 我d fd都話我眼睫毛超長 用kiss me同mj就會誇d 但有少少甩同難卸

複式洋房

引用:HR+

原帖由 ming0314 於 13-08-27 發表
HR
邊度買?

子爵府

莎莎,豹紋果隻

子爵府

引用:本人油眼,又内雙眼皮,好易panda+eyes.+邊

原帖由 htts 於 13-08-26 發表
Kiss me!!!
係我用過咁多個牌子中最好用&我係不斷回購既!又平又好用

幾時先上到車.....

子爵府

引用:kiss+me最正,游水都唔化,但又卸妝油又清

原帖由 fannymk 於 13-08-26 發表
kiss me最正,游水都唔化,但又卸妝油又清得乾淨。真是平令正
超級同意呀

幾時先上到車.....

翡翠宮

mj,屈記有

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

首頁

尾頁

跳至