美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 想搵返呢個留言呀~~

大宅

我都無塗任何精華素,不過又ok喎!

但係我覺得底子都有好大影響嫁,我買時都有問佢幾時會見效,佢都話要睇你本身D皮膚好唔好嫁!如果唔好就要咩..修補得耐D..

好似我同家姐都係同一時間用,佢D皮膚一向都唔係幾好,所以佢D效果就無我咁明顯同咁快law!但係依家都叫有起色嫁啦(因為之前佢係用咩都無用嫁!)

禁止訪問

大宅

Pls send the details to me, thanks!

NYS.BB

複式洋房

would you please pm me too?

thanks.

男爵府

其實我都想講隻cream無佢地講得咁好, 初時我都想摶下, 諗住的媽咪講得咁好, 咁多人試過可能真係得呢, 當我攞貨時個心就涼左一大半, 因為個罐無任何牌子或招牌, 只係底有張透明label紙, 佢見我咁既反應問我你無信心用啊, 我好老實答佢係, 佢話你放心拉, 一定得架, 我見佢咁遠水路攞黎又唔好意思埋買左黎試下囉, 但我發覺除左係有滑既感覺外, 我唔覺得有咩特別好用之處, 搽佢係面一的都無潤過, 朝早起身仲好dry,(可能係我自己既底唔好拉, 但如果真係好似佢地講得咁好, 又無理由一的都唔得啊) 咁我唔死心, 用黎敷mask, 誰不知都唔得, 好似無敷過咁, 都係要用返自己既牌子囉, 所以衣家我唯有用黎搽身, 有滑既感覺都好過無嗎, 因為成四百蚊喎, 唔好嘥左佢嗎. 以上只係純屬我個人意見, 如引起賣家或者的媽咪不滿請諒.

大宅

Queenly,好有同感, 我的反應同你一模一樣, 個樽都牌子,好驚, 但見佢都拿左來, 唔好意思唔買, 一打開成陣羊脂羔味道, 心都涼左一大半, 覺得好唔抵, 唔知係唔係比人呃左, 擦完之後好一般, 唔覺真係好.....不過都冇辦法, 只好用來搽身, 但就覺得好貴囉如果用來搽身.

禁止發言

大宅

講真~~隻隻護膚品都有人arm有人唔arm用既,如果唔係都唔會有咁多唔同牌子出現啦!(唉!我以前都試過唔少,不過而家仲試緊 ),

我覺得bbbean都講得arm買個時知道而又接受先會買既馬,用得唔岩又唔可以話呃既.好似我成日試好多護膚品,未又係好多都係唔得(咁當然都有d得既),不過就真係好睇自己個底子啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

心雨 寫道:
Queenly,好有同感, 我的反應同你一模一樣, 個樽都牌子,好驚, 但見佢都拿左來, 唔好意思唔買, 一打開成陣羊脂羔味道, 心都涼左一大半, 覺得好唔抵, 唔知係唔係比人呃左, 擦完之後好一般, 唔覺真係好.....不過都冇辦法, 只好用來搽身, 但就覺得好貴囉如果用來搽身.

心雨:

你用來搽身? 我用完唔夠潤呀! 滑就滑, 不過keep得唔耐, 我覺得搽面好d.

學佢地"話是計" 效果因人而異, 其實為番條數, 以咁的容量, 都唔係太貴的, ok啦! 只係我覺得初初見到個留言, 對我來說就真係誇咗d!

好彩平咗$100!!!

複式洋房

2個星期無上黎姐,發生咩事呀!

我睇返D留言,有人話用左滑左,有人話白左,有人就話少左紋,不過最多人話保濕好.講真呢D野我地屋企全部都有齊,因為我全家(奶奶+我+老公+女女)都有用,不過每人既效果確實係唔同.

Anyway...都係我唔好出左呢個topic問....delete左啦,請不要再在此問資料啦!!

首頁

尾頁

跳至