想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇老公唔肯生仔呀?

sheeppig,

睇中醫無咁快見效, 要俾少少耐性架, 起碼睇 3-6個月先叫一個療程.

別墅

babyling,

我食左中藥只有3個月, 我都係自己煲藥, 其實都幾煩, 不過為左生bb, 都要咁做.

別墅

miffymiffy,

其實我都知睇中醫要有耐性,唔知點解感覺到個個ec都不合我又或者c6影響了我. 可能佢細細個嗰時眼見家人去睇中醫,見啲中醫十居其九都是為了病人的錢; 好似佢家人睇嗰中醫就無醫德. 不過只是佢個人的己見而我就感到並不是個個都喺錦.

別墅

babyling,

初時都有好似妳錦喺公司沖黎飲,但有沖濟的ec不多. 都喺自己冇恆心,時時去粉嶺就比較遠; 希望大家都早日bingo啦.

男爵府

[quote]
BB囡媽媽 寫道:
我同你

大宅

sheeppig,

祝大家早日bingo, 聖誕快樂!!!

別墅

祝大家聖誕快樂, 新年有新開始。 祝君早日bingo.

洋房

我同各位姊妹都好似!老公唔鍾意小朋友,佢見我好想要BB,口就話會生,到做

複式洋房

我個c6又係咁,我好想呢兩年要bb,因為我都廿到尾,叫佢生仔好似叫佢去死咁,一d都無為我身體唸過,我身體一向麻麻,再過幾年真係驚無咁既體力。
琴日仲同我講,計過呢3幾年都無錢生bb,話最好五年後,就其實我地既經濟係ok架!仲好似驚死出意外,次次做都拎定個domdom,激死我喇!
我真係好想同佢講,幫佢去家計會約期比佢做絕育,佢咁唔想生就絕左佢啦!
我真係好想用針整爆dom dom,做意外!!!

我覺得自己好慘,點解佢會咁?點解唔可以幫我唸下?

珍珠宮

我老公好想生, 好恨生仔架!! 但係!! 佢一個月都唔掂我一次, 如果咁都有左, 就真係奇蹟啦!!!
對上果次已經係差唔多2個月前既事啦...... :-( :-(

最衰佢係任何人之前都表現都好鐘意BB, 搞到99成日認為完全都係因為我D M唔準先冇仔生!! 又話幫我作福, 又猛叫我去睇呢個醫生, 果個醫生.... 完全冇諗過係佢個仔唔掂我, 關我叉事呀!!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

小寶貝兒
我的c6同妳的一樣, 我們等幸運之神來臨吧!

大宅

唉! 我都好想有BB, 個c6話有BB就冇自由同冇錢喎! 比佢激死! 我日哦夜哦叫佢同我生BB, 就終於應承今年5. 6月開始做人喎, 我而家同佢dodo都唔比佢用condom, 但佢好醒會自己係最後關頭抽出嚟囉! 激死!!!

大宅

小寶貝兒,

不如你試下買d戰衣色誘佢....或者去旅行溫馨下....有時兩公婆都要攪d新意思, 搵d刺激

小寶貝兒 寫道:
我老公好想生, 好恨生仔架!! 但係!! 佢一個月都唔掂我一次, 如果咁都有左, 就真係奇蹟啦!!!
對上果次已經係差唔多2個月前既事啦...... :-( :-(

最衰佢係任何人之前都表現都好鐘意BB, 搞到99成日認為完全都係因為我D M唔準先冇仔生!! 又話幫我作福, 又猛叫我去睇呢個醫生, 果個醫生.... 完全冇諗過係佢個仔唔掂我, 關我叉事呀!!!

大宅

0206,

我c6又係咁, 有BB就冇自由同冇錢喎, 不過唔計得咁多, 我年紀唔細喇, 結

大宅

[quote]
babyling 寫道:
0206,

我c6又係咁, 有BB就冇自由同冇錢喎, 不過唔計得咁多, 我年紀唔細喇, 結

大宅

0206,

哈哈! 你試下女上男下, 你做主動, 到緊張時候攬實佢咪得囉, 博佢抽唔切, 留番d係入面

大宅

有冇老公唔肯生仔呀?

我老公都話有BB , 又要洗錢又無自由.
講左好耐都暫時唔想生喎.
早D生有咩唔好呀?

別墅

c6唔肯生仔,真的氣死我﹔已經無行埋大約一個月。既然唔肯生咪唔洗你咁辛苦囉(行房)!日日返到屋企咪當佢透明,有時語氣又差﹔簡直想同佢開片添。c6頌硬頸過我,當若無其事。唉!真喺要等運到,有時都喺倒想,點解會嫁比佢。

大宅

0206,

哈哈! 你試下女上男下, 你做主動, 到緊張時候攬實佢咪得囉, 博佢抽唔切, 留番d係入面

babyling,
唉! 試過啦! c6一係就忍住, 忍唔住就一個反身壓住我變番男上女下再抽出嚟, 射完就話: 傻婆, 你'gut'起條尾我知你想偷嘢啦!!!

大宅

0206 寫道:
[quote]
0206,

babyling,
唉! 試過啦! c6一係就忍住, 忍唔住就一個反身壓住我變番男上女下再抽出嚟, 射完就話: 傻婆, 你'gut'起條尾我知你想偷嘢啦!!! [/quote]

0206,
無計 唯有順其自然 ~

首頁

尾頁

跳至