想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地會否偷驗,紅綠d又咩都無反應都無?

大宅

引用:你地會否偷驗,紅綠d又咩都無反應都無?

原帖由 zornia 於 13-09-03 發表
我應該9月7左右due day,呢兩日試用紅d 都有淺線。。但我知m前都一樣會有線嘅,平常心

別墅

回覆:9月5至7 due day 的jm

我6/9due day, 紅d淺控,c6勁失望

大宅

引用:我6/9due+day,+紅d淺控,c6勁失望

原帖由 Wuwuchu 於 13-09-03 發表
計落都係第10日唧……仲有2日

大宅

引用:我6/9due+day,+紅d淺控,c6勁失望

原帖由 Wuwuchu 於 13-09-03 發表
今日只係3號,可能之後會加深呢,唔好灰心

大宅

我岩岩見有一野血絲,恐怕m小姐快到

別墅

已經勁有m come feel...打定輸數lu...

大宅

引用:Quote:原帖由+Wuwuchu+於+13-09-03+發表我6

原帖由 cherry車厘 於 13-09-03 發表
今日只係3號,可能之後會加深呢,唔好灰心
今朝控都無埋

大宅

認識瑞士牛牛第一回

我5號due day,呢兩日check紅d都有淺線,胸有少少痛

大宅

大家好,我5月19日小X左,睇左3個月中醫,調理好番晒,而家好準時28日一cycle,應該9月7日duedate啦

8月10日MC, day 11 交左功課,day 14有哈哈笑想交功課,但c6太緊張所以

如是者day 17早上先dodo..... 我都打定輸數啦﹗

呢幾日都好眼訓,尋日同今日肚臍對落都不斷扯住扯住咁,pupu 又多左,唔知代表乜野呢﹖

不過我諗都係冇架啦~ 黎緊呢個月會放鬆心情﹗﹗

大宅

我原先1號m架,8月先開始用紅d…平時諗住 14開始開工咪岩囉,點知就流左幾日血先發現有宮頸息肉,咪灰左一野,由於23號發現深粗,24咪做多次囉,cycle似乎亂左,所以都15 16

男爵府

引用:你地會否偷驗,紅綠d又咩都無反應都無?

原帖由 zornia 於 13-09-03 發表
6號due day~ 紅d淺控~ 開始谷暗瘡應該都係M到

大宅

8號來m感覺無望

複式洋房

5號due day,lee幾日個胸好脹痛,紅d好似有d加深,仲生咗好多粒粒...但唔知係咪m前反應...

侯爵府

hashtag影視迷勳章

我9號due day, 今個月do過1次咋。之後仲要想尿道炎,狂飲幾日水先無發出來。今朝訓醒右邊背脊腰位痛,都唔知係扭親定腎炎,又唔想等bingo期間去睇醫生食藥或者要照X-光,好愁呀,希望聽朝訓醒唔痛啦

我尋晚開始驗紅D,有好淺好淺既線

大宅

引用:我9號due+day,+今個月do過1次咋。之後仲要

原帖由 Evilgrin 於 13-09-03 發表
我9號due day, 今個月do過1次咋。之後仲要想尿道炎,狂飲幾日水先無發出來。今朝訓醒右邊背脊腰位痛,都唔 ...
你同醫生講,你無避孕架,佢會就你落藥

大宅

引用:我9號due+day,+今個月do過1次咋。之後仲要

原帖由 Evilgrin 於 13-09-03 發表
我9號due day, 今個月do過1次咋。之後仲要想尿道炎,狂飲幾日水先無發出來。今朝訓醒右邊背脊腰位痛,都唔 ...
想問下你地驗紅d,多數咩時候驗架?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Evilgrin+於+13-09-03+發表我

12pm-5pm

男爵府

引用:Quote:原帖由+Evilgrin+於+13-09-03+發表我

12pm-5pm

男爵府

12pm-5pm

首頁

尾頁

跳至