婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大女4歲。自從佢出世後,我有提醒所有人注意衛生。我同老公提左62四年,買過好多次止汗水,臭狐粉,去頭皮洗髮水(因為曾經粘到我成張沙發頭皮) …等等比佢,仍然好好好臭(係臭狐味,吾係普通汗味) !每到夏天更慘,帶嗰d 帽好臭,落雨仲除低對濕襪放係門口,臭死!解釋過比佢知臭狐真菌滋生左出黎吾係沖涼可以沖走,睇下醫生啦!永遠吾聽,裝吾知,臉皮3呎厚!
可惜我99話聞吾到佢老公臭,我老公亦都話老豆無臭!可能佢地已經習慣左佢地屋企嗰種臭味。我大女,父母同工人都聞到臭!吾係我有幻覺呀!
大女開始識講都話阿爺你好臭,我吾要錫你!
每次見佢抱d 細路都好驚。係屋企我自己可以走開d, 甘d 細路無得走。係街聞到臭狐我都雞甘腳走,臭狐佬入屋,仲抱我d 細路點算呀!?而家唯有佢入屋前後起勢噴空氣清新劑。好慘,有無好計?

伯爵府

引用:大女4歲。自從佢出世後,我有提醒所有人注

原帖由 molelee 於 13-09-06 發表
大女4歲。自從佢出世後,我有提醒所有人注意衛生。我同老公提左62四年,買過好多次止汗水,臭狐粉,去頭皮 ...
同住架?

男爵府

引用:大女4歲。自從佢出世後,我有提醒所有人注

原帖由 molelee 於 13-09-06 發表
大女4歲。自從佢出世後,我有提醒所有人注意衛生。我同老公提左62四年,買過好多次止汗水,臭狐粉,去頭皮 ...
其實你個女同佢講多幾次,佢應該注意個問題喇啩。阿爺你好臭我唔想錫你。你講無用啦,要聽一開始已經聽左。而且你老公奶奶覺得無,咁你都可以慳反啖氣。有意無意叫阿女做代表啦!

大宅

回覆:臭狐62

我99無臭,但都會整到周圍都係頭皮,我無話啲咩,只想99可以係房咸厠所先抓,我明會痕,但唔可以睇在個孫份上咩?講極唔會聽,我仔未夠兩歲。唉…迫埋一齊住慘啲。所以我決定來緊下個暑假搬返娘家…對住咁樣嘅99,我巳經癲咗。

大宅

食飽睇呢個post 想

侯爵府

男爵府

回覆 molelee 的帖子

衛生問題真係好難頂..
世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

禁止發言

禁止訪問

伯爵府

唔係嘛,,,,聞慣左臭狐味就唔會覺得得臭?你奶奶同c6好勁

複式洋房

回覆:YUUI 的帖子

係,可能住係垃圾站會吾覺得臭:;pppp:

複式洋房

回覆:kalonice 的帖子

吾係。無可能同住,索一陣都死

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唯有約佢出去酒樓飲茶食飯先見啦

複式洋房

回覆:我愛Corina 的帖子

6299 好慳,好小飲正常茶,只係飲下午平價茶,小朋友等吾到甘晏。如果我地請佢地飲又爭住俾錢

珍珠宮

畀面勳章

引用:唔係嘛,,,,聞慣左臭狐味就唔會覺得得臭

原帖由 YUUI 於 13-09-06 發表
唔係嘛,,,,聞慣左臭狐味就唔會覺得得臭?你奶奶同c6好勁

...
個嗅覺已經麻木左

首頁

尾頁

跳至