跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 屯門元朗天水圍媽媽入黎傾~~PART 3

sennywoo 寫道:
[quote]
adacheung1972 寫道:
[quote]
fionafiona 寫道:
我囝勁鍾意食d魚油呀

JACK都係呀[/quote]

我個女完全唔鍾意食呀...俾左少少佢, 即喊轉身唔要呀..
我都試左少少, 好酸呀...可能係咁, 所以阿女唔鍾意食[/quote]

你買得多唔多呀? 一係我幫你買晒佢啦, 反正我囝肯食!
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

男爵府

fionafiona 寫道:

你買得多唔多呀? 一係我幫你買晒佢啦, 反正我囝肯食!

唔駛呀...我都無買到...
只係ada俾左包我試乍...

伯爵府

我終於上到黎啦.
星期五是無飯主婦日

大宅

早呀, 今日返工lo..

曦曦冇mud 事啦, thank you 各位ee 關心, 佢christmas果晚成晚都高燒唔退wor..嚇得我呀, 攪到我成晚唔敢訓, 但係hoheiba 就訓到隻豬咁呀
fiona, 我係同曦曦睇黃國榮呀, 因為佢睇開個e生果日休息呀, 阿黃e生話佢係mud mud 過濾性病毒wor, 我都唔係好知佢講mud ?-( , 不過佢d藥真係太勁啦, 曦曦食完之後d汗好似倒水咁, 又溫溫鄧鄧, 所以我都唔夠比佢食足e生開果個份量law.

等我都講下曦曦抽到果份禮物先, 係senny ee o既鼓黎ga, 仲有一個好靚o既相架添, 我已經將我地張全家福放咗上去la 至於個鼓, 真係arm 晒曦曦玩呀, 事關佢最鍾意拎d野黎打ga la, 不過佢竟然用隻手黎打個鼓, 跟住拎支棒黎食呀, 比佢笑c

男爵府

[quote]
hoheima 寫道:
等我都講下曦曦抽到果份禮物先, 係senny ee o既鼓黎ga, 仲有一個好靚o既相架添, 我已經將我地張全家福放

伯爵府

hoheima,
曦曦無事就好了. 小朋友病,我地真係防不勝防.

omchung,
你又鍾唔鍾意我個份呀?需然細細份,但有你至愛的winnie the pooh.

小小靖,
thank you你份禮物呢.
星期五是無飯主婦日

大宅

你地有冇去到添馬鑑果個嘉年華呀, 我25號果日原本諗住同曦曦入去睇下, 點知要買入場券wor.. 果日假期, 仲要$200, 我3點幾到, 又話5點會清場wor. 夜場仲貴d, 要$225, 我同hoheiba +埋工人咪要成700元, 仲貴過去op 呀, 所以我最後都決定唔入去呀

男爵府

hoheima 寫道:
你地有冇去到添馬鑑果個嘉年華呀, 我25號果日原本諗住同曦曦入去睇下, 點知要買入場券wor.. 果日假期, 仲要$200, 我3點幾到, 又話5點會清場wor. 夜場仲貴d, 要$225, 我同hoheiba +埋工人咪要成700元, 仲貴過去op 呀, 所以我最後都決定唔入去呀

要咁貴咩, 之前聽人講話110一位之麻...咁貴就唔抵啦...
我本來都想去架, 但唸下自己都唔玩機動遊戲, 同麻人又多都係唔去啦, 或者今年會改去左工展會, 聽ada講買左咁多平野, 自己都心郁郁呀...

ada, 唔知今年工展會到幾多號呢

25號我都同左阿女去左尖沙咀睇燈飾呀, 個晚都唔算好多人喎, 最多人個時都係去到海傍, 剛剛睇到煙花, 真係好靚架, 但澄澄就好驚囉...好左我地之前買左個毛毛耳失俾佢, 咁佢至無咁驚乍...

大宅

good morning~~

senny, ada,
我囡同阿仔都唔鐘意食魚油呀... :-( :-( :-( :-( 今朝開左1小包俾佢地2個, 大個個食都唔入口, 細個個一放個匙出來就拎頭... 2個都唔吼..
聽日再俾佢試1次, 都係咁就真係....

fiona,
如果我2個小魔怪都唔食d魚油, 你係咪要呀~ 但我買左3合wor...

hoheima,
hohei無事就好啦...
嘩, 入去有金執呀...咁屎貴,不如加多少少錢去迪迪尼玩好過啦...

伯爵府

各位,
我有100張工展會飛呀,係我剛找到贊助的,入去仲會有gift取.
但1月1日last day啦.

你地睇下點取飛.
星期五是無飯主婦日

男爵府

各位,
我有100張工展會飛呀,係我剛找到贊助的,入去仲會有gift取.

你地睇下點取飛.

我叫老公今日去搵你囉呀....我要兩張...thx

伯爵府

hoheima 寫道:

我本來都想25號去的,但好貴入場, 依家會平日去,同唔帶工人去, 個日去左工展會,仲買左好多野.
星期五是無飯主婦日

大宅

ada,
小朋友使唔使飛ga?
如果要的話, 我想要4張...
如果再有多, 就要6張, 等我叫埋99+62一齊去...
thx~

伯爵府

sennywoo 寫道:
[quote]
各位,

你地睇下點取飛.

我叫老公今日去搵你囉呀....我要兩張...thx[/quote]

未得,未送到黎, 下午才到呀.
星期五是無飯主婦日

伯爵府

小飛飛 寫道:
ada,
小朋友使唔使飛ga?
如果要的話, 我想要4張...
如果再有多, 就要6張, 等我叫埋99+62一齊去...
thx~

你6張啦, 點比你呀?
星期五是無飯主婦日

男爵府

我叫老公今日去搵你囉呀....我要兩張...thx

未得,未送到黎, 下午才到呀.
[/quote]

O....咁你收工會唔會經吉仔呀..
如果唔係我叫老公聽朝搵你囉呀...

伯爵府

senny,
明天上丫,我1時過尖沙咀.
星期五是無飯主婦日

大宅

ada,
寄俾我, 得唔得呀~
我改左地址, check pm~

男爵府

senny,
明天上丫,我1時過尖沙咀.

ok

男爵府

大家除夕或元旦有乜節目呀..??

首頁

尾頁

跳至