興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

我屋企兩貓一日兩餐Origen (一星期二三次濕糧),之前一拎出黎就好興奮食曬,而家食小小食小小,全日只食一餐份量.你地d貓貓有無呢個情況?我係咪要轉等個牌子俾佢地食下?

男爵府

引用:我屋企兩貓一日兩餐Origen+(一星期二三次濕

原帖由 H小姐 於 13-09-09 發表
我屋企兩貓一日兩餐Origen (一星期二三次濕糧),之前一拎出黎就好興奮食曬,而家食小小食小小,全日只食一 ...
食濕糧會唔會咁? 有好野食,仲點會食白飯(乾糧)架!
Btw 我隻貓都食orijen. 岩岩雞肉斷貨,轉左買魚味(但兩溝雞+魚)食得好高興喎!

男爵府

引用:我屋企兩貓一日兩餐Origen+(一星期二三次濕

原帖由 H小姐 於 13-09-09 發表
我屋企兩貓一日兩餐Origen (一星期二三次濕糧),之前一拎出黎就好興奮食曬,而家食小小食小小,全日只食一 ...
唔好成日轉糧,腸胃難適應會痾架!試下sample 先,睇定d先轉。
包糧有無封好?無封好漏左氣濕左就唔好味lu 就好我地d薯片、餅乾咁

別墅

回覆:ihv2kids 的帖子

食濕糧食得好小,兩隻share一罐細都食唔曬,食淨一半

別墅

引用:Quote:原帖由+H小姐+於+13-09-09+發表我屋

原帖由 ihv2kids 於 13-09-09 發表
唔好成日轉糧,腸胃難適應會痾架!試下sample 先,睇定d先轉。
包糧有無封好?無封好漏左氣濕左就唔好味lu ...
而家又回復正常有反胃口喇

大宅

我隻褶耳初初都食乾糧十濕糧,食食下而家乾濕糧都食好少,反而隻美短勿都食.都吾知係咪到`串嘴曬

首頁

尾頁

跳至