興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

為咗兩個囡,新入咗部 Sony HX300 (之前都係用開艾瘋)。
因是新手,想問下需要買防潮箱嗎?又洗唔洗買埋UV鏡、遮光罩....?送嘅相機袋好鬼窄,需要換嗎?淘寶的貨OK嗎?

大宅

回覆:Sony DSC-HX300

dc 而已,不用防潮箱但可以加UV鏡的(不加也可),放入平時出街用的袋出街影多d相就得了。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Sony DSC-HX300

我無用

大宅

回覆 julian7719 的帖子

我都想買這部 Sony DSC-HX300, 好用嗎? 晒出來的相片得唔得? 我都係為左個仔買.

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

julian7719 發表於 13-9-10 00:31
為咗兩個囡,新入咗部 Sony HX300 (之前都係用開艾瘋)。
因是新手,想問下需要買防潮箱嗎?又洗唔洗買埋UV ...

如果可以接受到發鏡的相應不用防潮箱。UV鏡在數碼年代是騙錢的。

複式洋房

回覆:Karpo 的帖子

好好用,連我老婆呢個數碼白痴都讚好。可惜未試過哂相,答唔到你

複式洋房

回覆:MandyT1 的帖子

我加左個RMB12的淘寶鏡片當 protection

珍珠宮

2024年龍年勳章

如果同Panasonic的FZ200比較,誰會好啲?

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆:julian7719 的帖子

請問幾多錢同係邊度買?請問price.com內嘅店舖信得過嗎?

首頁

尾頁

跳至