在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

平時去邊度公園玩?邊區都得,我想帶囝周圍去。或者去過覺得好,可以介紹吓!

大宅

BK Milk勳章

烏溪沙…海濱公園…可以海邊散步……有公園…俾小朋友玩…影相好靚

lifeishappy  謝謝  發表於 13-9-12 15:46

大宅

何室民田體育館有個係for little baby玩既遊戲室,有冷氣又亁凈,免費架!

珍珠宮

好媽媽勳章

佐敦谷公園~

我有兩隻大小魔怪""

男爵府

好媽媽勳章

回覆:公園介紹

鰂魚涌公園,維園,中央圖書館既玩具圖書館(要預先book)

大宅

引用:鰂魚涌公園,維園,中央圖書館既玩具圖書館

原帖由 twllc 於 13-09-13 發表
玩具圖書館有咩玩?咁細個都啱玩?

男爵府

好媽媽勳章

回覆 lifeishappy 的帖子

玩具圖書館好細的BB都玩得,佢有特別設立一個CORNER位置專俾1歲以下BB玩的,有埋牆壁軟墊,仲有D BB玩具。不過唔記得有冇額外的BB玩具借...

大宅

荔枝角公園
大埔海濱公園
青衣公園。

複式洋房

回覆:公園介紹

西營盤中山紀念公園
有大草地,playground,海景

複式洋房

引用:鰂魚涌公園,維園,中央圖書館既玩具圖書館

原帖由 twllc 於 13-09-13 發表
玩具圖書館可以上網book嗎?
或是要親身book?需要收費嗎?
有冇時間限制?玩具清潔號?
是不是每次上手玩完用完都會清潔消毒?

男爵府

好媽媽勳章

回覆 Sobabyshop 的帖子

玩具圖書館要提早一星期book既,假設今日係星期日,最遲可book下星期六,朝早10點開始打電話或親身去book,冇得上網book。佢個電話頗難打(可能我次次都book星期日玩),而且幾快full。唔洗錢既,不過每人每日只可book一個session,每session 45 min。所有玩過既玩具都會消毒先俾下session既小朋友玩,幾乾淨。

btw, 我今日去見到果個俾bb既corner係俾3歲以下既,不過基本上都係唔識行既bb先响果個corner玩,否則都會四圍玩。

玩具圖書館預約電話: 2921 0386

複式洋房

引用:回覆+Sobabyshop+的帖子玩具圖書館要提早一

原帖由 twllc 於 13-09-22 發表
回覆 Sobabyshop 的帖子

玩具圖書館要提早一星期book既,假設今日係星期日,最遲可book下星期六,朝早10點 ...
Thank you so much.
好詳細, 多謝!

首頁

尾頁

跳至