跳至

首頁

尾頁

複式洋房

催生原來唔容易,呀B你乖乖哋快D出世啦!

唉!昨晚10點已經入院催生,今朝醫生來先幫我穿水,直到現在呀B仲未出世 呀B你乖乖哋快D出世啦!
媽媽錫晒你 :mrgreen:

男爵府

Re: 催生原來唔容易,呀B你乖乖哋快D出世啦!

msangelhk,

穿左水, 你仲可以上網咁好o既...辛苦嘛?
我家姐話穿左水之後, 好痛過喎...
希望你bb快d出世啦...祝順順利利...

大宅

Re: 催生原來唔容易,呀B你乖乖?快D出世啦!

true ah. 祝快完成!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 催生原來唔容易,呀B你乖乖?快D出世啦!

msangelhk>穿左水你仲有心機上網o既?係咪好辛苦呀?Mika乖乖快D出黎啦! :-P

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

複式洋房

pekkle1120 寫道:
msangelhk,

穿左水, 你仲可以上網咁好o既...辛苦嘛?
我家姐話穿左水之後, 好痛過喎...
希望你bb快d出世啦...祝順順利利...

pekkle1120,我間醫院嗰產房有無線上網,比咁多錢,必須用盡佢D服務,加上打咗無痛 咁悶,咪上吓網囉

男爵府

哦...唔怪得啦...打左無痛, 咁醫生咪成日入黎幫你檢查, 睇下開左幾多度囉?
我都好想生o個陣,可以打無痛呀...

大宅

尋晚10點入院催生 e+ 仲未生得??? 係咪藥力唔夠呀??
祝 bb 快 d 出世同身體健康~~~

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都想知催生係點架...你塞左藥穿水之後痛唔痛架? 聽人講穿左水就好快開始陣痛, 你開始陣痛未呀???

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

msangelhk

加油!!

等待驗證會員

msangelhk,

加油呀~~

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

Re: 催生原來唔容易,呀B你乖乖

msangelhk,

妳努力呀!!

點呀~生左未呢??

祝妳一路順產!

......幾時到我呢......??!.....醫生話我隨時都會生得,仲問我拾好走佬袋未....令我都緊張左....

男爵府

畀面勳章

msangelhk,
你生左未呀?
祝你同阿b健健康康
加油!
平平安安  快快樂樂  健健康康

大宅

畀面勳章

msanglehk 已經係尋晚誕下金森美香喇~~~
佢叫我各大家報平安!

佢最後都係要開刀, 不過因為之前催生用左無痛,
開刀又用左半麻, 所以佢話過程一D都唔辛苦,
但係就等左十幾個鐘BB都唔出世, 所以尋晚最後決定開刀!

有BB既最新消息再通知大家!

別墅

wow! so great!
I want to see the baby!

大宅

嘩, 又多一個bb了,

恭喜恭喜
柏熙樂園<== click here

複式洋房

Re: 催生原來唔容易,呀B你乖乖懐快D出世啦!

各位,我催生失敗了! Waiting time about 24 hours...

最後,開刀取BB出嚟,時間1月1日22點43分,母女平安,BB仲有 3.092kg

男爵府

醒目開學勳章

msangelhk,

恭喜晒﹗小金森出世喇
催生經驗係咪好痛o架﹖我聽人講話比自然分娩痛好多o架﹗

LilianLegend 寫道:

......幾時到我呢......??!.....醫生話我隨時都會生得,仲問我拾好走佬袋未....令我都緊張左....

me 2. 不過我仲返緊工,last 2 days 忙到嘔

男爵府

畀面勳章

msangelhk,
唔緊要啦,最重要係母女平安嘛!你都盡左力啦!
恭喜恭喜
平平安安  快快樂樂  健健康康

男爵府

msangelhk

恭喜恭喜! 見到bb係咪好開心? 開完刀落床個一刻會痛到不得了, 你最好有親友在旁邊扶你~ 仲有, 唔好怕痛, 行多d, 真係會越行越唔痛~ (係我開刀後少少經驗)

大宅

angel:
恭喜! 恭喜!
催生失敗左唔緊要啦!最緊要母女平安!
記得影多d相比我地睇!
寶貝彤彤及欣欣 !

首頁

尾頁

跳至