懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇媽咪知道邊到有 BB 籃賣?

我同 hubby 去過幾間 BB shops 都揾唔到!
有冇媽咪知道邊到有呢? 約幾多$? Thanks!

大宅

Re: 請問有冇媽咪知道邊到有 BB 籃賣?

MOTHER CARE 應該有得買,你可以去海港城地庫果層,全層都係賣BB仔用品, 有好多牌子, 價錢唔太清楚.

大宅

好多度都有喎... toys r us啦, 荷花啦, 仲有好多細bb舖都有. $3xx-$6xx. 見過有d藤籃係外國做既, 要過$1000架!

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

mothercare有....但妳最好打電話去問下先.....因為唔係間間分店都有貨....我之前原本同佢地訂左一個.....$680有8折...但個sales同我講....訓到bb識轉身就唔可以訓....到最後我都係買左combi既high chair....因為可以比初生bb當床仔訓...有安全帶....又可以做搖椅....大個左又可以比佢做high chair食飯...好似實用好多....雖然價錢比bb藍多幾倍...但可以比bb用到4-5歲都抵返哂

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

複式洋房

Thanks all sisters for your help!

Thanks 家家公主 for your suggestions. I'll check the details. :lol: :lol:

男爵府

中環Honey B都有, 全部Mustela products

Here

首頁

尾頁

跳至