自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

今朝打左半個鐘先有人接電話.

買一送一券唔可以退, 只可以退現金券.

現金券以七或八折價錢收返, 但會扣返 $50, 因為買現金券時有免費龜苓膏送左, 所以要扣返有關既金額.

話會安排下星期五到門市退款, 咁我當然唔接受, 講到係下星期一前, 有關職員話會盡快電話通知我.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆:已成功打去海天堂登記退款

請問一盅盅呢隻可以退嗎?是否打2730xx81這個電話?謝!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

nainaitze 發表於 13-9-13 10:13
請問一盅盅呢隻可以退嗎?是否打2730xx81這個電話?謝!
sorry, 呢款唔清楚.

我係打 2730 3681 呢個電話既.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

2018復活節勳章

引用:Quote:nainaitze+發表於+13-9-13+10:13+請

原帖由 miriam 於 13-09-13 發表
sorry, 呢款唔清楚.

我係打 2730 3681 呢個電話既.
謝謝,之前見呢度有jm話呢隻好似無得退

大宅

引用:請問一盅盅呢隻可以退嗎?是否打2730xx81這

原帖由 nainaitze 於 13-09-13 發表
得嘅可以告知嗎? 我都有好多張

禁止訪問

伯爵府

miriam 發表於 13-9-13 10:10
現金券以七或八折價錢收返, 但會扣返 $50, 因為買現金券時有免費龜苓膏送左, 所以要扣返有關既金額.
話會安排下星期五到門市退款, 咁我當然唔接受, 講到係下星期一前, 有關職員話會盡快電話通知我.

下星期五退?冇人知下星期五之前海XX會發生乜事。

不要接受對方的拖延手段,要求必須即日退錢!

另外,保障自己,記住問職員的姓名,最好有錄音。

大宅

引用:今朝打左半個鐘先有人接電話.買一送一券唔

原帖由 miriam 於 13-09-13 發表

我都登記左,以後唔食喇

禁止訪問

王國長老

www 發表於 13-9-13 10:17
下星期五退?冇人知下星期五之前海XX會發生乜事。

不要接受對方的拖延手段,要求必須即日退錢!
所以講到盡係下星期一前退.

當時用緊阿囡部電話.........無得錄音, 職員貴姓當然有問啦~~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mcat 發表於 13-9-13 10:18
我都登記左,以後唔食喇

點解要登記,HK咁多人買左佢既卷登記得幾多個喎~~~

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

幾時可以集體落門市退,懶得打電話

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

nainaitze 發表於 13-9-13 10:16
謝謝,之前見呢度有jm話呢隻好似無得退
i also have these type

珍珠宮

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+nainaitze+於+13-09-13+發表

原帖由 patsyko1437 於 13-09-13 發表
得嘅可以告知嗎? 我都有好多張
我登記了,佢話等下個禮拜收電話然後去退,我個隻係買十送二,再有細盅贈品,扣除哂後,約27蚊退一張。

珍珠宮

2018復活節勳章

引用:Quote:nainaitze+發表於+13-9-13+10:16+謝

原帖由 靚靚C9 於 13-09-13 發表
i also have these type
請看#14,快d打電話登記啦。

公爵府

引用:Quote:原帖由+靚靚C9+於+13-09-13+發表i+al

原帖由 nainaitze 於 13-09-13 發表
請看#14,快d打電話登記啦。
即係佢自己都默認係有問題啦

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:今朝打左半個鐘先有人接電話.買一送一券唔

王國長老

Lausanyau 發表於 13-9-13 13:16
原來你都是受害者,不過你好好多,可以退$$,但是一日錢未到手,驚2捌雞灑手段
...
我係買黎同囡囡一齊食..............

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:已成功打去海天堂登記退款 (禮券都可以退, 請睇 #14)

有無人知依款有無得退款呢?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 nainaitze 的帖子

首頁

尾頁

跳至