自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

回覆:西醫診所褢可以養貓嗎

醫生要養都冇法,可以揀唔去

水晶宮

中醫藥店可能有貓,但西醫因為未見過,所以難被接受?

珍珠宮

畀面勳章

我鍾意呀

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未見過...
不過我小朋友見到,實會好開心...
可能會快D好番

大宅

點解唔得?
間舖係醫生嘅,佢鍾意嘅養牛養豬都得㗎~
你接受唔到,可以去睇第二個~又冇人拎把刀劏你入去…
你有你自由~佢都一樣有

伯爵府

引用:點解唔得?間舖係醫生嘅,佢鍾意嘅養牛養豬

原帖由 samanyan 於 13-09-14 發表
點解唔得?
你接受唔到,可以去睇第二個~又冇人拎把刀劏你入去… ...
Agree, 你可以揀唔去……貓貓先勁,對住禁多菌佢抵抗力一定好好

大宅

引用:點解唔得?間舖係醫生嘅,佢鍾意嘅養牛養豬

原帖由 samanyan 於 13-09-14 發表
點解唔得?
你接受唔到,可以去睇第二個~又冇人拎把刀劏你入去… ...

大宅

引用:Quote:原帖由+samanyan+於+13-09-14+發表點

原帖由 conniebebe 於 13-09-14 發表
Agree, 你可以揀唔去……貓貓先勁,對住禁多菌佢抵抗力一定好好
講到敏感~
好多人都對冷氣敏感,咁唔通診所熄冷氣?
去得診所,就係病~自己帶番個口罩應該係常識~

大宅

紅磡西醫養貓貓?我只見過紅磡有間中醫養貓,個老闆勁錫佢,隻肥貓成日企喺門口眼look look好可愛

複式洋房

有D人會怕小動物 唔養好似好D..

子爵府

kandyb 發表於 13-9-14 04:27
可唔可以係個醫生決定,唔係妳,人地係私家診所,養老虎都唔洗問過你。
當然你可以選擇唔睇佢。
Agree x2
我係bearbeardo

瑪瑙宮

yuenmm 發表於 13-9-13 14:04
我響紅磡某診所見過中醫藥材鋪都好多
中醫藥材鋪, 因怕有老鼠咬藥材, 所以好多都養隻 CAT,

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

伯爵府

親子王國15週年勳章

診所有貓狗或其他動物我一定去

平常睇醫生我怕其他人d 菌多過隻貓囉
而且診所清潔得仲仔細, 衰d 講句比好多人o既屋企仲更加乾淨 (平常少執屋嗰d 一定知我意思 )

有貓狗o既診所我個人會放鬆同開朗好多

首頁

尾頁

跳至