嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

TST Bazzar又有嬰兒用品節喇!!!

禁止訪問

Re: TST Bazzar又有嬰兒用品節喇!!!

公爵府

希詳情嗎

洋房

http://www.harbourcity.com.hk/whatshot.php?id=14

禁止訪問

大宅

頭先lunch 行完, 好多都係童裝衫

0/3baby 床, 原價$1799, 宜家買$799 連床褥
Disney, Toonsland, Elle, Sesame衫做緊6折, 但初生bb 衫唔係太多
bb 鞋仔 - $39
bb 襪 - $30/3對
仲有bb 車, 不過我冇睇到幾多折
黃鴨仔好似做緊8折倒..

男爵府

website個map睇得唔係太清楚, 請問近邊度?

男爵府

yee79 寫道:
頭先lunch 行完, 好多都係童裝衫

0/3baby 床, 原價$1799, 宜家買$799 連床褥
Disney, Toonsland, Elle, Sesame衫做緊6折, 但初生bb 衫唔係太多
bb 鞋仔 - $39
bb 襪 - $30/3對
仲有bb 車, 不過我冇睇到幾多折
黃鴨仔好似做緊8折倒..

請問bb床有無睇到幾大size呀?好底喎,有無得送貨?
仲有無其他野o岩初生bb?

洋房

又沒有其他平野呀????????

別墅

子爵府

男爵府

happyvv 寫道:

請問bb床有無睇到幾大size呀?好底喎,有無得送貨?
仲有無其他野o岩初生bb?[/quote]

0/3床$799係display, 冇送貨, 我去時得兩張, 另外有兩張已俾人買左, pack起左, 但show出黎o個兩張都頗殘舊同花, 一張size係23"x43", 另一張係23"x49", 23"x43"o個張上次西田on sales, 全新都係$1200內!!
其他野都唔夠西田 & Jusco on sales時平!!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

0/3床$799係display, 冇送貨, 我去時得兩張, 另外有兩張已俾人買左, pack起左, 但show出黎o個兩張都頗殘舊同花, 一張size係23"x43", 另一張係23"x49", 23"x43"o個張上次西田on sales, 全新都係$1200內!!
其他野都唔夠西田 & Jusco on sales時平!!
[/quote]

Thanks.咁我唔洗咁急好睇啦,星期六同埋老公一齊去睇先

首頁

尾頁

跳至