自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

有冇透齒亮 clear braces 既苦主呀?

我俾李醫生同鬼婆磨左一共18隻牙, 戴緊第三個牙套, 九月頭已填左退款書, 之後已報警, 尋日落埋口供...

不過唔知 cb 幾時先至會退款呢

唉... 好憂心, 好大壓力啊....

子爵府

回覆:有冇透齒亮 clear braces 既苦主呀

咩事??

珊瑚宮

del
玩具萬歲!

禁止訪問

回覆:有冇透齒亮 clear braces 既苦主呀? 埋黎傾下處理成點...

大宅

你係咪上A1個位苦主呀?

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

daydaydaisy 發表於 13-9-15 01:47
咩事??

報紙頭版報導果間箍牙診所啊, 話有人無牌行醫果間呢, 出左事之後好多人上去退款, 我依家都等緊佢退返三萬蚊俾我呀, 不過唔知要等到幾時先有, 依家追討無門, 又驚佢會倒閉清盤, 所以好鬼擔心囉

侯爵府

joanlaw2010 發表於 13-9-15 02:42
你係咪上A1個位苦主呀?
我唔係果個, 不過我情況都唔好得佢幾多, 唉.... 

大宅

回覆:doughnut_cyc 的帖子

我睇報紙話會退錢比A1苦主,但也無補於事!幫你推

侯爵府

佢地夠覆我話一個月內會退啦, 都兩星期喇.... 唉, 家陣又話冇人簽票喎

子爵府

引用:Quote:daydaydaisy+發表於+13-9-15+01:47+

原帖由 doughnut_cyc 於 13-09-15 發表
報紙頭版報導果間箍牙診所啊, 話有人無牌行醫果間呢, 出左事之後好多人上去退款, 我依家都等緊佢退返三萬 ...
希望快啲退到

男爵府

引用:佢地夠覆我話一個月內會退啦,+都兩星期喇..

原帖由 doughnut_cyc 於 13-09-15 發表
佢地夠覆我話一個月內會退啦, 都兩星期喇.... 唉, 家陣又話冇人簽票喎 ...

公爵府

你除左追你俾果三萬蚊,都要追究賠償,因為我諗你之後要用既錢都唔少,唔好介意,我想問佢磨你啲牙之前有冇問過你?
快樂擁抱我!

水晶宮

引用:有冇透齒亮+clear+braces+既苦主呀?我俾李

有冇透齒亮 clear braces 既苦主呀?

我俾李醫生同鬼婆磨左一共18隻牙, 戴緊第三個牙套, 九月頭已填左退款 ...

水晶宮

引用:佢地夠覆我話一個月內會退啦,+都兩星期喇..

佢地夠覆我話一個月內會退啦, 都兩星期喇.... 唉, 家陣又話冇人簽票喎 ...
危險

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

快找個牙醫跟進,希望補救到啦!

我箍invisalign,磨牙係按階段做,佢一次同你磨甘多好傷呢

活在當下,愛得及時

侯爵府

muimuizhe 發表於 13-9-15 23:30
你除左追你俾果三萬蚊,都要追究賠償,因為我諗你之後要用既錢都唔少,唔好介意,我想問佢磨你啲牙之前有冇 ...
佢話有兩個選擇, 一係剝走4隻, 一係磨細18隻, 佢話我磨會效果好啲...

但我唔知原來係會磨走咁多, 依家牙 la 好大
最慘係有幾個位磨崩左, 成忽冇左, 凹左入去

pri0928    發表於 13-11-26 23:39
Minor    發表於 13-11-14 12:29
柏架山莊    發表於 13-10-31 14:45
oldmongtung    發表於 13-10-16 12:39

公爵府

doughnut_cyc 發表於 13-9-15 23:48
佢話有兩個選擇, 一係剝走4隻, 一係磨細18隻, 佢話我磨會效果好啲...

但我唔知原來係會磨走咁多, 依家牙 l ...
專業人士都要問多兩個先做,呢啲人咁缺德,一定要追究
快樂擁抱我!

侯爵府

引用:Quote:doughnut_cyc+發表於+13-9-15+23:48+

原帖由 muimuizhe 於 13-09-16 發表
專業人士都要問多兩個先做,呢啲人咁缺德,一定要追究
家陣連果三萬蚊退款都唔知收唔收得返呀,仲邊咁奢望佢賠償丫,唉……

剛睇左另外一個牙醫,好好人,話會免費幫我補返崩左果幾處,依家轉箍另一隻牌子既透明牙套,又駛一筆……

公爵府

doughnut_cyc 發表於 13-9-16 23:18
家陣連果三萬蚊退款都唔知收唔收得返呀,仲邊咁奢望佢賠償丫,唉……

剛睇左另外一個牙醫,好好人, ...
呢個好牙醫收你幾多?
快樂擁抱我!

侯爵府

muimuizhe 發表於 13-9-16 23:55
呢個好牙醫收你幾多?
$38000 九折後 = $34200
箍另一品牌透明套
好彩依邊可以分期

之前真係好蠢, full pay 俾果間衰野

首頁
12345...11

尾頁

跳至