潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

現左已經1 月了, 請問香工開始全面做零售和減價未呢???

現左已經1 月了, 請問香工開始全面做零售和減價未呢
有冇人去過 Thanks
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

大宅

Re: 現左已經1 月了, 請問香工開始全面做零售和減價未呢???

星期六下午已經有好多店舖做緊零售,
減價好似未有喎

別墅

Re: 現左已經1 月了, 請問香工開始全面做零售和減價未呢???

What is 香工

別墅

我琴日去過呀, 好多鋪都可以零售喎, 我都買左好多野

侯爵府

我都想知好耐~ ?-( ?-(

係shop? 樓上舖? 定咩?

大宅

香工 = 香港工業中心, 喺荔枝角. 平時 (特別係星期一) 大部份鋪只係做批發, 但星期六都做零售!
仲有, 幾乎全部鋪頭都no fitting嘅!
Our anniversary[br]

複式洋房

請問星期六開幾點, 荔枝角邊條街,我想明天去

大宅

請問有d咩牌子野買呢 ??

多野問嗎?? 有冇勁牌子野 ??

謝謝

別墅

好似通常都係開十點架
史露比狗 寫道:
請問星期六開幾點, 荔枝角邊條街,我想明天去

複式洋房

荔枝角MTR c1出口,一出即達。星期六地下都有好多零售,平日1樓就多d,
1 樓c區有間賣出口的bra 同underwear,$45一套,不過斷碼。$50一套細路仔全棉睡衣,花園出口店都買$79。以上係我覺得最抵既香工貨品。
:-D :-D :-D :-D :-DApril C

大宅

香工都係賣一
Our anniversary[br]

首頁

尾頁

跳至