跳至

首頁
45678...24

尾頁

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+snoopybabe+於+13-10-02+發表

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+大笨豬+於+13-10-02+發表可能

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 大笨豬 的帖子

我覺得老師OT 或者 每GROUP IN 多D人嘅機會大D~~

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-10-02+發表

大宅

回覆:puicps0614 的帖子

原來我搞錯佢收表無奇怪我仔出生日期?

大宅

回覆:大笨豬 的帖子

知唔知仁愛堂收表未??

禁止訪問

引用:原來我搞錯佢收表無奇怪我仔出生日期?

禁止訪問

引用:知唔知仁愛堂收表未??

珍珠宮

引用:Group+c+,+我想問吓+group+c+媽媽+,+你的小

原帖由 lilylam 於 13-10-02 發表
Group c , 我想問吓 group c 媽媽 , 你的小朋友識分別顏色嗎 ? 我教好耐時間了 , 但係囝囝都唔識區分 , 前 ...
我女10月出世,之前教佢顏色,都係唔識,之後我買盒蠟筆同佢畫畫,我用黃色畫香蕉外形,之後填色,填到一半就放番支黃色去,叫佢幫我揾番黃色,蘋果又係咁,玩左一,二次,之後突然有一日佢就識左喇!!
不過我個女講野好叻!人人見到佢都驚訝點解佢識講句子!!但係我女唔識二選一架!問佢男定女?佢答女。問佢女定男?佢答男。總之邊個響後面,佢就答後面嗰個,激死!

複式洋房

回覆:小海馬BB 的帖子

仁愛田家炳收緊啦!

禁止訪問

引用:Group+c+,+我想問吓+group+c+媽媽+,+你的小

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

報料 , 昨日 4: 30 交報名表 Group c 已排到 2: 00 , 想下午面試地媽媽要行動啦 !

大宅

引用:報料+,+昨日+4:+30+交報名表+Group+c+已排

原帖由 lilylam 於 13-10-03 發表
報料 , 昨日 4: 30 交報名表 Group c 已排到 2: 00 , 想下午面試地媽媽要行動啦 !
請問係咪11月2號in?

大宅

係 !

別墅

如果佢地分開3 GROUP, 會唔會按比例收生呢?
定係收晒大B先呢...
好緊張.. 重緊張過自己考.

禁止訪問

引用:如果佢地分開3+GROUP,+會唔會按比例收生呢?

大宅

如果真係按比例收, 間幼稚園真係值地一讚 ! 有教冇類 , fair !!!

大宅

我問過學校, 佢話只係面試一日, 唔會影響收生結果出, 佢話佢地會有應變措施, 叫我地家長唔使擔心

大宅

今年學位緊張 , 屯門媽媽 , 你地會幇小朋友報幾多間幼稚園 ! 同埋你的撿左邊幾間 ? 大家傾吓 ,
我現在總緊張自已讀書果時 !

首頁
45678...24

尾頁

跳至