懷孕前後

跳至

首頁
34567...99

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

fannyman07 寫道:
可能佢個女大脾好肥 [quote]
winmi 寫道:
下...你女咁快著m碼~
瑩瑩都係著緊huggies既s碼wow.....
[/quote]
咁又係呀, 塊面都咁勁, 何況大脾呢~~
真係好想咬啖呀....

子爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

viola_siuba 寫道:
唔係wor我仔仔都係著m wor:p

m係6-11kg丫麻~~
b仔3個月左右就6.幾咪轉m lor
仲有2包s諗住貢獻比小表妹:p

不過huggies個d係彈性好d架
但我依家同b仔轉左用goo.n lu^^好靚kekekeke

你仔仔都轉左啦....
唔通係我女瘦!? ?-( ?-(

子爵府

畀面勳章

唔係呀,你睇錯左喇,我係話佢成4,5個鐘先餵1餐呀!!
1次個b只係啜十幾mins架咋~我好羨慕><
我個仔就食得密喇-_-""""""有時諗係咪我自己太緊張所以係咁餵:p不過唔係丫,佢真係喊架麻......唉~算,唔諗:p

餵人奶呢樣野, 冇所謂啦, 佢喊咪比佢食囉,
最緊要佢肯食o者~~~

子爵府

畀面勳章

你用邊隻片?
得閒兜下bb屙可以慳番1-2條片:)))))
1個月就十幾條喇^_^
其實著大條d仲好啦
大平過細wor我覺得~ 唔係咩

奶粉就愈大愈平, 但片片就相反啦, 愈大愈貴....
可能有時個價錢, 一包大好似平過一包細, 但片數唔同架...

子爵府

畀面勳章

唔食奶但日日有屎屙@_@
勁~
可能之前食得太多e家要調節番都唔出奇架真係@_@
我呀仔個時個零月食奶粉咪話過你地聽食成6安都得既,e家咪又最多食得番5安~(如果我補奶粉時...)通常4安架咋~

你個女玩得訓得就ok啦:)))

你仲有幾多要減呀?@@
我已經置之度外,唔理了:p~
咁鬼肥,衫都唔想買:p慳番!
成日都係tum自己,我個target係6個月,仲有2個幾月 :lol: 真係自己呃自己 :lol: :lol: :lol: 到時仲係咁q肥都唔知點算:p~~

而家冬天我都冇咩點理lu....
到夏天先算啦....
我c6而家成日咋我形, 話我走晒樣
我咪話咁叻既咪搵過第二個囉...

子爵府

畀面勳章

我整返好條link啦, 大家睇下丫~~~
http://easysling.shopping.####.hk
####係baby sky

子爵府

畀面勳章

我噚日同左瑩瑩去影影樓相呀~~
大家可以入黎睇下架~~~
~瑩瑩靚相~

大宅

係咩....不過我已經唔記得m碼係幾公斤著haha

但我依家同b仔轉左用goo.n lu^^好靚kekekeke
[quote]
可能佢個女大脾好肥
[/quote]

大宅

乜大平過細架咩?
你意思係咪教bb痾尿呀?
你用邊隻片?
得閒兜下bb屙可以慳番1-2條片:)))))
1個月就十幾條喇^_^
其實著大條d仲好啦
大平過細wor我覺得~ 唔係咩 [quote]
alleeckw 寫道:
片片$$都多好多..
我個囡都要著m瑪..
[/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

一時時啦.....
但佢成日喊,真係好辛苦
我最多都係擺佢響車仔度比佢睇公仔同埋電視 lor
咁就捱到1陣:p~可以去沖涼同開機洗衫
但想洗埋樽呀碗呀個d都唔夠時間-o-

你屋企得你1個對住呀b架?@@

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係想呢段日子快d過!!!
winmi 寫道:
[quote]
阿藍2006 寫道:
係呀!!!
而家日日都掛住湊仔
無時間玩電腦!!!
bb又成日扭計,勁辛苦!!!

哈哈...bb而家開始學野架啦....
所以會知道咩係扭計....
比心機啦, 再大少少就會好玩架啦.... [/quote]

大宅

唔係掛,er..你個女fit~ xdddd

huggies係真係大d架麻,我知~
不過如果過6kg其實你個女都可以著中碼啦~
winmi 寫道:
你仔仔都轉左啦....
唔通係我女瘦!? ?-( ?-(
可惡呀!!憎死bk!!!!

大宅

咁其實人奶or奶粉都好,最緊要肯食^_^

不過我自己係最怕佢當左我做人肉奶咀,第時晚晚要啜住我訓就煩喇...:p

呀媽成日恐嚇我話你咁餵法第時想行開都難:p

不過其實我自己知道呀b仔夜晚呢其實可以自己訓著唔洗"暗"佢訓,呢幾晚都係,佢眼訓呢會係咁碌黎碌去,只要另1邊有電視,佢望一下,又碌番埋黎..又碌去望下個電視,係咁郁,我發現我唔響度佢都會碌碌下訓左@v@好攪笑~
winmi 寫道:
餵人奶呢樣野, 冇所謂啦, 佢喊咪比佢食囉,
最緊要佢肯食o者~~~

大宅

咁係,不過大個左又用少d啦:)))))所以佢咪要mark番高個價黎賺你錢lor
winmi 寫道:
奶粉就愈大愈平, 但片片就相反啦, 愈大愈貴....
可能有時個價錢, 一包大好似平過一包細, 但片數唔同架...

大宅

做咩佢咁衰話你走樣呀?
你話佢聽你有仔溝架,佢唔要唔好阻住晒呀

我同你有同感,冬天,唔攪住
主要係因為懶

唉,我開刀個個位d fat呢,我覺得個個部份d神經斷鬼左,所以唔可以控制呀@_@that means做運動都郁佢唔到,我都唔知點先可以整走個個位d fat@@ :-( :-( 一泡野咁唔知想點 :-( :-(
winmi 寫道:
而家冬天我都冇咩點理lu....
到夏天先算啦....
我c6而家成日咋我形, 話我走晒樣
我咪話咁叻既咪搵過第二個囉...

大宅

ooooooo~
得lu @v@

哇,好貴@_@"""""""""""""""""""""
winmi 寫道:
我整返好條link啦, 大家睇下丫~~~
http://easysling.shopping.####.hk
####係baby sky

大宅

我想睇,不過線路繁忙............-_-
winmi 寫道:
我噚日同左瑩瑩去影影樓相呀~~
大家可以入黎睇下架~~~
~瑩瑩靚相~

大宅

你遲dd就會記得番晒
係咩....不過我已經唔記得m碼係幾公斤著haha
[quote]

[/quote]

大宅

b仔著goo.n m size好似78蚊50條..除番應該貴s碼少少啦..幾毫咁lor...同埋我s個d都唔洗自己買既,人地送多到用唔晒:p

係呀,兜住佢shu shu同 ng ng 呀:)))))))
咁屙落報紙or你有心機的話屙落膠盤lor:p
我就用報紙,一包就掉左佢lor..
乜大平過細架咩?
你意思係咪教bb痾尿呀?

大宅

我呀仔都成日喊,迫佢訓lor ^+++^
不過我都慣左lu...佢唔係扭得特別勁我都唔覺得 d咩~:p
放鬆d啦^_^
仔仔好快大架咋,大d好d架喇^_^
我成日都咁自我安慰

不過呀仔e家又真係好過細個時少少既
阿藍2006 寫道:
一時時啦.....
但佢成日喊,真係好辛苦

首頁
34567...99

尾頁

跳至