懷孕前後

跳至

首頁
12345...99

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

[quote]
celeste88 寫道:
冇啦啦咁快又part6

子爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

viola_siuba 寫道:
咪係lor~
我都估唔到佢個個得4個月呀~~嚇死xdd

我個仔都唔知幾時先有廿磅呀@@""
個個媽媽話佢次次都比d姑娘的左去問有無餵其他野比佢食大隻得咁緊要~但佢話佢個b一滴奶粉都無食過架,真係勁!!!

人地個b依家3-6個鐘先一餐架,可以成5,6個鐘都唔食真係勁!!每次亦只係十既mins only~好羨慕呢!!!!!!!!!!!我隻仔細人十幾日但就由朝到晚都痴實我~食一餐都要半hr以上,轉個頭又食過...
呀...如果我個時由一開始個刻堅持唔比b仔食奶粉的話唔知會唔會有咁既效果呢?:p真係好羨慕~~~~

我之前都覺阿女瘦左d架, 不過而家睇返, 健康咪ok囉,
可況我同c6都係瘦瘦的, 女女點會唔係丫~~
我餵人奶o個期, 女女都係食左3個字左右,
不過2, 3個鐘就食一次囉.....
因為奶粉飽肚d嘛, 所以佢食人奶食得咁密同咁耐囉...

子爵府

畀面勳章

我b仔有少少甩毛,d頭髮無咁密lu...

等陣,你唔係話我地(媽咪)有甩髮問題呀呵?

梗係問緊你地啦....

子爵府

畀面勳章

阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
睇黎我真係好耐無上黎.....
我要上黎多d
係呢???
你地聖誕,除夕去左邊到玩呀??

你唔只冇上黎, 連msn都唔online tim 呀.... :evil:
我聖誕同除夕都玩到癲呀....

子爵府

畀面勳章

alleeckw 寫道:
片片$$都多好多..
我個囡都要著m瑪..

下...你女咁快著m碼~
瑩瑩都係著緊huggies既s碼wow.....

子爵府

畀面勳章

我有呀...
真係好似多d呀...

我由女女3個多月開始黎料, 一路勁甩,
沖親涼都好似d恐怕片咁, 甩幾十條頭髮,
仲攪到廁所個去水位塞左....
到左上個月先好返咋....

子爵府

畀面勳章

soyamei 寫道:
我隻b仔后邊d頭髮生得好慢wa

因為長時間訓o係度嘛, 咪壓住左d毛嚢同細胞囉,
慢慢佢會生返出黎架.....

子爵府

畀面勳章

各位靚媽, 你地係咪搵緊d sling呢?
我睇到個網有好多款架, 不過原來都幾貴bo..
你地有興趣既, 可以入去睇睇.....
呢度\"\" \"\" \"\"

別墅

我個女都仲係著細碼.....
佢出世時仲重過你個b喎∼∼
你個女好勁∼

winmi 寫道:
[quote]
片片$$都多好多..
我個囡都要著m瑪..

下...你女咁快著m碼~
瑩瑩都係著緊huggies既s碼wow..... [/quote]

別墅

winmi 寫道:
[quote]
soyamei 寫道:
我隻b仔后邊d頭髮生得好慢wa

因為長時間訓o係度嘛, 咪壓住左d毛嚢同細胞囉,
慢慢佢會生返出黎架..... [/quote]
winmi,
你真係好鬼死有研究∼

別墅

winmi 寫道:
[quote]
我b仔有少少甩毛,d頭髮無咁密lu...

等陣,你唔係話我地(媽咪)有甩髮問題呀呵?

梗係問緊你地啦.... [/quote]
我宜家都好似你講咁 :-(
甩勁多頭髮∼∼∼ :-(

別墅

祝早日成功
fannyman07 寫道:
佢兩公婆向屋企努力造人呀 [quote]
我冇出去呀...
係HOME...
陪隻佬... [quote]
[/quote]

別墅

[quote]
阿藍2006 寫道:
我聖誕都係係大陸過!!!
除夕係屋企過!!!
勁悶呀!!!
[quote]
點解會響大陸過既??

公爵府

畀面勳章

hello~~

別墅

公爵府

畀面勳章

哈, 我好耐都冇上呢個版啦~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀...bb而家成日扭計
搞到我無時間online
好唔好玩呀???
真係好耐無上黎喎你
我去左奶奶屋企開party [quote]
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
我要上黎多d
係呢???
[/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可能真係!!!hehe
佢兩公婆向屋企努力造人呀 [quote]
我冇出去呀...
係HOME...
陪隻佬... [quote]
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
我要上黎多d
係呢???
[/quote][/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀!!!
而家日日都掛住湊仔
無時間玩電腦!!!
bb又成日扭計,勁辛苦!!!
winmi 寫道:
[quote]
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
我要上黎多d
係呢???

你唔只冇上黎, 連msn都唔online tim 呀.... :evil:
我聖誕同除夕都玩到癲呀.... [/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

帶個仔仔返大陸比老公d親戚見
karen908 寫道:
[quote]
阿藍2006 寫道:
我聖誕都係係大陸過!!!
除夕係屋企過!!!
勁悶呀!!!
[quote]
點解會響大陸過既??

首頁
12345...99

尾頁