美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 請問大家用邊隻牌子唇膏?

LA Collin !!!! 好潤, 唔駛搽潤唇膏打底。

複式洋房

我買左好耐, 唔知依家重係咪呢個no.
Shu Uemura - S921 Nude (Natural Pink)
S506 Orange (Natural Orange)
好自然好靚好潤
nikinokb 寫道:
請問Shu Uemura的唇膏幾錢?

你們用這個牌子是買什麼顏色的?
KK

大宅

醒目開學勳章

Shiseido - O.K.
Skin Food - colour is O.K. but too dry.
missha - colour is O.K. and Cheap.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

kk991229,Cyrus123:

唔該哂你地呀!!我過幾日就去睇睇先!
因為我想去佢度修眉呀!
我聽其他媽咪講去佢度修1次$250.
修完可用呢$250買野,我想睇下有咩買.
我唔係用開呢個牌子...所以唔想再+錢買太貴既野...

子爵府

醒目開學勳章

bobbi brown , 我覺得幾好

子爵府

Shiseido

子爵府

我用 Dior 同 Mac 呀

大宅

AUBE
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

複式洋房

Shiseid
orbis
Kiehl's

首頁

尾頁

跳至