跳至

首頁

尾頁

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我本身是何小下午校畢業生,但已搬離屯門,想知李金20分是否需要再篩選?

大宅

yes, 20分都要抽.

別墅

我可以話你知,報得順聯會3間小學既家長,90%以上最小都有20分。

男爵府

好媽媽勳章

回覆:請問李金小學20分是否必入?定都好多人有20分?

點解我識親嗰啲都係15分等大抽奬嘅儍人呢...定係有人識晒嗰九成順德人?

想入會難過登天,無經歷過就唔好老作中傷人。

若咁易入,就唔駛K3考Movers 攞滿盾預備叩門用啦。

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:點解我識親嗰啲都係15分等大抽奬嘅儍人呢..

珍珠宮

除了有兄姐仍在就讀係必入之外,很難說20分是否必入,唔知有幾多舊生,住得屯門,而學校又係屯門舊校分拆出來,真係有可能好多人有20分,不過有20分總比15分好。

大宅

以前胡小一有12班小一,你話有幾多舊生

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

我都係何下畢業生,想當年上下午校都一樣咁多學生,李金係胡下+何下合併,照道理舊生人數比何小、胡小多一倍,所以李金手持20分人數相對較多!

男爵府

好媽媽勳章

多係多,但冇九成咁多啩。唔好嚇親街坊。

複式洋房

咁25分會收嗎?

伯爵府

引用:除了有兄姐仍在就讀係必入之外,很難說20分

原帖由 lovebbb 於 13-09-20 發表
除了有兄姐仍在就讀係必入之外,很難說20分是否必入,唔知有幾多舊生,住得屯門,而學校又係屯門舊校分拆出 ...
兄姐已畢業有冇架

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+lovebbb+於+13-09-20+發表除

原帖由 kiki523 於 13-10-21 發表
兄姐已畢業有冇架
兄姐已畢業有10分,加埋適齡合共20分

首頁

尾頁

跳至