親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 2 歲滑雪手套...急!!

我見花園街有呢~~

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

技安 寫道:
我見花園街有呢~~

技安,
我想問,甘花園街有無雪褲賣?
My Two Princess

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我上次去sogo買左對俾老闆d仔女做xmas gift, 佢話好鐘意, 因為(其實買時我唔知架)係真係專業for ski既手套, 佢話見外國d ski resort有得賣, 唔知原來香港都有得賣
佢話, 特別在除左厚厚之外, 仲有層"皮", 咁就唔會玩兩玩, 就濕晒入晒水wor!
我肯定有4,5歲size, 不過唔知有無2歲size呢 我係o係運動果層, 近住新翼escalator果邊買架, 牌子係reusch
http://www.reusch.com/catalogue_winter/hk/gloves/index.htm

洋房

Just visited Korea during Christmas.

I bought Ski pants ($100-120) and glove ($20) from Fa Yuen Street. It's OK!

If you exit from Prince Edward Station, just go straight to the left side shops. The shop called X 天 (I forgot its full name) just next to the shop 嘉嘉

大宅

我尋日先係northface(沙田專門店)買左對glove比囝囝(4歲)囝囝著size3,有size1-size4,囝囝先前試size1太細,so我古fit 2歲既小朋友,你帶埋小朋友去試下丫~
你每隻手指穿架,$135...(reusch既牌子)
我上年就係花園街買最細既glove比呀b,點知都係唔啱,太大,呀b著唔到...上年我見佢玩完雪雙手凍到不得了,so今年就買對fit size比佢

大宅

我 last year 在花園街一間出口店買了一對玩雪手套俾我女女(嗰時一歲半), 係有大, 但係都OK, 只係玩吓雪, 吾需要太heavy duty. 不過呢D出口店D貨係一水水, 未必成日有你想揾嘅嘢, 要睇好吾好彩!

洋房

真係多謝各位o既回覆.... 相信真係要出花園街行一轉先得, thanks a lot!!

複式洋房

Please I m no familar with 旺角, do u know the building name ? or is it difficult to find??thanks

首頁

尾頁

跳至