跳至

首頁
23456...66

尾頁

洋房

Re: 住香港的馬來西亞媽媽會

hi crystal,
CNY會回去啊!!那到時可以見個面啊!我也很久沒見過慶瑞...
你有去過一間叫bonami的cafe嗎??那是我同學的cafe...
我每次回去都去那裡坐坐.那裡很多培中生..

洋房

jane9898,你所說的東西有誰會煮啊!!!
我只會吃噢!!

禁止訪問

禁止訪問

洋房

jane9898 寫道:
BQ - 你也回去呀﹖你們是同鄉麼﹖

是啊!Feb 14th-22th.
沒錯咩!!想不到這麼巧

別墅

我也不會:-( 但據我所知,crsytal & CFP 常常煮哦!!!

洋房

qiyangmum 寫道:
我也不會:-( 但據我所知,crsytal & CFP 常常煮哦!!!

真的嗎??那不然找個人家的club house來聚餐loh!!!
食物我們自已準備如何??

禁止訪問

別墅

BQ82082 寫道:
[quote]
qiyangmum 寫道:

真的嗎??那不然找個人家的club house來聚餐loh!!!
食物我們自已準備如何??[/quote]

如果大家不嫌路途遙遠的話,CNY 可以來藍灣聚餐啊!!我可以炒蘿蔔糕!!!

男爵府

BQ82082 寫道:
我只會吃噢!!

me2

禁止訪問

大宅

BQ82082 寫道:
我只會吃噢!!

me too, only know to eat, don't know how to cook lah

大宅

好主意﹗好主意﹗

那麼你就一定要feb 3/4th & mar 3/4th (元宵)咯
其它媽媽意見如何﹖

真羨慕你耶﹗可以會去吃豬肉粉、腸粉、laksa, tongyam, asam laksa, NASI LEMAK....
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

i miss KL[/quote]

1. 我選 mar 3/4th
2. 最近我好想吃榴槤和臭豆(可惜香港沒有)

大宅

me too, only know to eat, don't know how to cook lah [/quote]

對啊 不會煮的媽咪要怎麽交換食物咧

別墅

tsmun 寫道:
好主意﹗好主意﹗

那麼你就一定要feb 3/4th & mar 3/4th (元宵)咯
其它媽媽意見如何﹖

真羨慕你耶﹗可以會去吃豬肉粉、腸粉、laksa, tongyam, asam laksa, NASI LEMAK....
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

i miss KL

1. 我選 mar 3/4th
2. 最近我好想吃榴槤和臭豆(可惜香港沒有) [/quote]

tsmun,
香港有臭豆啊,你可以在印尼店買到,我也曾在餐廳吃過,但不記得那家了,若家裡有印尼工人,問他們也可以找到!!!

複式洋房

在 Msia 過年,家裡都會做些小餅乾.一桶一桶紅蓋的桶子裝滿各種各樣的小餅乾..雖然吃得不多,但是,在異鄉沒有的時候,就特別懷念那種味道..

過年前會做些鳳尼酥,花生餅,巧克力Cookies... 誰有興趣,又不閒路途遙遠的話,來我家一起玩玩吧!!

複式洋房

My mum will be coming over to take care of me in Mar., hopefully this time she will bring some M'sian foods for me!! We used to bring lots of M'sian stuffs like sesame oil, chili paste (thai style), bak-kut-teh, curry powder, fried chicken/banana powder, instant noddles, 臭豆, mango, tooth brush (a certain brand)etc... back to HK. Though most of these are available in hk now, we still think M'sian products more economic and taste better!!

複式洋房

I think I still know how to cook. Been cooking for so many yrs when studying abroad and working in Japan and HK. In fact my hubby can cook very well too!! No choice, don't want to starve ourself to death and eating out was too expensive!!! But since getting maid, I hardly cook. The most was standing there and supervise.

複式洋房

Not heavy cooking type lor...
like nasi goreng, mee goreng, some desserts will do ma...
or must need to cook m'sian foods?
or may be ask maid to cook lor...

me too, only know to eat, don't know how to cook lah

--------------------------------------------------------------------------------

對啊 不會煮的媽咪要怎麽交換食物咧

複式洋房

Opps... don't know how to post msg including other ppl's msg. with the quote things

首頁
23456...66

尾頁

跳至