自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知深圳邊到有童裝賀年衫買呀????

thank you

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問有冇人知深圳邊到有童裝賀年衫買呀????

東門有呀~~其實香港都有呢~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

Walmart有.
但都不是好平, $79一套, 女裝背心就 $59

Hi, Janet,我們又相見啦 :-P
今年我諗住去惠州買, 去年睇到約 $60元一套, 亞仔學校要有華服日呀, 香港的絲綢質穿一年就會好多絲. 睇點過年天氣點先.
生日月, 開心過

水晶宮

親子王國15週年勳章

雪文

我上星期六上左惠州, 見到金葉樓下商場有得賣, 但我個女唔中意, 可能個心只想買BOOT, 開價60, 比左30人仔買左, 童裝賀年衫D款都係一般啦, 我無問價, 會唔會惠州另外街會有靚D賣嗎?

[

水晶宮

Hi, Amy, 我哋走來呢到傾幾呀 :mrgreen: 你的惠州之旅開心嗎 ? 買到窗簾未, 有無好料報. ( 走返去深圳個topic揾我傾幾啦)

惠州南壇商業街的貨色會比較好, 也可以講價. 我不知幾多錢, 我講的 $60元左右係下角的民樂褔商場睇到的. 個質地似棉質, 很滑的, 你明我講咩質地嗎 ? 但係可以好耐穿, 二, 三年都無問題. 因我仔有套係哥哥二手俾佢的, 我大姑奶係南壇商業街買 $25元, 但佢認識人當係攞貨價, 我今年都諗過叫佢攞, 但未知人哋有無入呢種貨.

講開買小朋友鞋, 我有檔好介紹, 你過來深圳topic我話你听
生日月, 開心過

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今年唔買lu~~上年個件仲岩著,同埋年年都係著個一日~~我到而家都未去Walmart行過呀~~我下次上去一定要行~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

男爵府

雪文
可否介紹買小朋友鞋?

水晶宮

cheukwing媽咪, 唔好意思呀, 我同AMY係講緊惠州, 唔係深圳.

去深圳我只是知道華僑城 Walmart, 銅鑼灣百貨, 其老地方我好少行的. 呢二道的地方童鞋都算貴, 除非遇到斷碼, 咁我二年都係walmart買到40幾元, 正版迪迪尼童鞋, 但呢D係可遇不可求的.

希望其它媽咪幫到你.  :-P
生日月, 開心過

男爵府

Shum Shui Po - Pek Ho Street

$25 - 40

Jusco 貨尾/ kidbuster
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

首頁

尾頁

跳至