自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知深圳邊到有童裝賀年衫買呀????

thank you

子爵府

Re: 請問有冇人知深圳邊到有童裝賀年衫買呀????

點解唔係hk買 灣仔有d街邊檔都唔係好貴姐

珍珠宮

華強北路(係華強北地鐵站出口直行就係)有間"女人世界"(門面舊d果間, 另外有間係賣名牌又係叫女人世界), 2/3樓全部都係童裝, 有好多賀年衫賣架!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

複式洋房

唔該晒, 因為周未打算去深圳按摩咪順便睇下囉 :lol: :lol: 咁食野又有咩好介紹呀

珍珠宮

食野呀~~
有呀~~
妳like唔like 食辣架?? 同華強北路成十字既路(而家查緊, 行我就識行, 但就唔記得個名)係食街黎既, 果度好多食店, 湘菜川菜等等!!

唔食辣既係女人世界附近(好似係後面)有間食雲南米線既, 幾好食, 又平~ 十零蚊一份, 仲可以無限添米線添~~

其實華強北路好多食店, 多半都幾有水準既~~ 不過如果唔食得辣, 就千祈咪試湘菜川菜之類, 即使叫佢唔辣, 都仍然係辣到飛起, 我同老公食完仲頭痛左2日!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁

尾頁

跳至