跳至

首頁

尾頁

洋房

唔知點解未能上傳大頭照, 有冇人可幫忙

見標題

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 唔知點解未能上傳大頭照, 有冇人可幫忙

圖片有縮細嗎?

大細要係150x150之內,要係gif or jpg檔([size=x-small]根據經驗,gif 檔比較容易上傳)

縮相software,可嘗試呢個>>Irfanview<<
進入download後選第一個XXXX tucows

洋房

多謝!

我會再試下

男爵府

我想係簽名個度放相,點解有時會睇到D相,有時又睇唔到,點樣整呀

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

amon28 寫道:
我想係簽名個度放相,點解有時會睇到D相,有時又睇唔到,點樣整呀

你要upload左上網上相薄先得喎
Try This
www.photobucket.com

男爵府

已upload,但睇唔到,可否每個STEP教我
haileymama 寫道:
[quote]
amon28 寫道:

你要upload左上網上相薄先得喎
Try This
www.photobucket.com[/quote]

水晶宮

我click入去,睇到你張相,upload成功
不過係BK要click「IMG」,跟住再按2次確定,唔係「URL」,你再試下!

首頁

尾頁

跳至