親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問下大家有冇人join過egl 韓國package 我e十等緊佢firm我酒店真係好心急 可以分享下經驗嗎?

大宅

回覆:egl package

我都想book 佢地過年去phuket package,不過要11月先出,你幾時去呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆:jt_1131 的帖子

自由行我join過,全email跟進,3日內覆, ok架。

別墅

本來10月尾 不過前2日去bk佢話得11月頭有機位 叫我選酒店佢幫我bk話要成10號先回覆 始終未firm實個人有d擔心

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都買過egl 既東京package, 佢地3日內已經confirm 左酒店比我了

侯爵府

引用:本來10月尾+不過前2日去bk佢話得11月頭有機

原帖由 jt_1131 於 13-10-03 發表
本來10月尾 不過前2日去bk佢話得11月頭有機位 叫我選酒店佢幫我bk話要成10號先回覆 始終未firm實個人有d擔 ...
要咁多日? 我啲package通常喺X安買,佢哋1日已經可以confirm俾我。

子爵府

昨天去永 唸住訂 package (見網上有位), 但佢話 full 曬, 無得訂.

別墅

係LA.成10號真係好擔心不過都要等GA LA, 都比左訂, 本來都想格埋永LONG既,

不過我老公唔知Y禁LIKE EXL..可能前年跟團去濟洲佢覺得唔錯..不過今年我唔想再跟團..

同10月1日我打去永LONG HOTLINE 嚮到爆左都冇人聽.(我真係低估楓葉期)

大宅

我17/OCT出發, 都係THROUGH EGL買PACKAGE, 基本上我大部份旅行都係找佢(自由行OR跟團), BUT今次都搞到我好煩, 佢地十月單張一出我就去BOOK, 點知隔左一星期覆我, 話我簡果間酒店FULL左, 要再簡, 於是簡左第二間, 一CHECK又CHECK左4-5日, 回覆又話FULL, 我足足等左2個WEEK都未BOOK到酒店, D PACKAGE只會越簡越貴, 最後我同佢地講"間間都FULL, 不如你OFFER D未FULL 0既俾我簡仲好過我浪費時間等你逐間CHECK"

最後總算BOOK到, 但今次印象真係好差, SEND MAIL又唔係即時覆, 好耐都唔理, 打電話, 只有佢搵到你, 你實搵唔到佢. 到今日為止, 我問緊佢BB機位劃位的問題, 佢都冇REPLY我, 我諗要BLACK LIST佢

如果你只係俾左1000蚊留位的話, 不如搵多幾間旅行社CHECK

別墅

禁好彩你最後都有房..一心想去旅行禁比人拖..真係唔係禁開心

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

引用:我17/OCT出發,+都係THROUGH+EGL買PACKAGE,+

原帖由 kybearbear 於 13-10-03 發表
我17/OCT出發, 都係THROUGH EGL買PACKAGE, 基本上我大部份旅行都係找佢(自由行OR跟團), BUT今次都搞到我好 ...
我上次問如果已落訂,價錢之後加都吾影響。佢地仲話3日內覆。

別墅

回覆:egl package

我十月尾去,都係幫襯呢間。
不過我七月就book了,所以十分順利及跟進很好。我在分行查詢及落訂,即時確認機位,一星期內確認酒店,但當時未有酒店十月房價,後來如承諾時間內回覆,今次過程順利滿意。

大宅

回覆 kaheiboy 的帖子

加價係唔影響, 但每間酒店跟0既PACKAGE都唔同價錢, 假設你最初想簡間三星酒店, 如果E間酒店FULL左, 你咪要簡第二間酒店的PACKAGE, 當所有三星酒店都FULL晒, 你咪要簡4星/5星酒店, 當然係貴左, 唔會蝕底, BUT失左預算

首頁

尾頁

跳至