夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 攪人老公的女人的外形是怎樣?

伯爵府

通常都係樣衰架囉~~靚又洗乜搞人老公姐!?嫌自己唔夠cheap呀?但係通常想搞我老公果d都係o靚妹仔黎..真係覺得佢地好白痴囉~9唔搭8~比我見到佢地..實一巴一巴星埋佢呀~

複式洋房

超級同意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

洋房

外形??無得睇架喎!
我大伯個情婦好斯文,又成個鄰家女孩甘款,系街見到一定吾會覺得距系攪人老公既女人囉
不過無論D性格定系與人相處既時候就真系好過我大伯老婆好多 :wink:
所以D情婦吾一定系用身體or美貌去取悅D男人。

不在於擁有很多,而在於要求很少,這就是富足。

男爵府

好媽媽勳章

唔使靚, 只要夠[size=x-large]

大宅

hk430 寫道:
又真係無樣睇既~
不過我覺得d第三者通常都係個樣成日扮到好可憐~
好弱不禁風, 典型溫柔,善解人意既囉!
男人都有大男人心態~
鍾意保護人,所以我見過知道佢做第三者既,
都有呢個特徵!

咁就算keep得好個c6都要去滾~
起碼對得住自己先,
而且再搵第二春都易d嘛...

複式洋房

笑死我!!我老婆有齊曬d特徵
其他人講個d都中左
難怪我冇去包2奶

hk430 寫道:
又真係無樣睇既~
男人都有大男人心態~
都有呢個特徵!

起碼對得住自己先,
We need not worryas we are no longer two, but one flesh,and God will make with the test a way out of it, so that we may be able to go through it.

男爵府

nickx2 寫道:
笑死我!!我老婆有齊曬d特徵
其他人講個d都中左
難怪我冇去包2奶

[quote]
hk430 寫道:
又真係無樣睇既~
男人都有大男人心態~
都有呢個特徵!

起碼對得住自己先,
[/quote]

咁你好幸福喎!!
有個集大婆+二奶優點於一身既老婆!!!

子爵府

完全同意~~

第3者唔一定靚,只要肯送上門,就算樣衰+結咗婚+生咗仔,一樣有人吼!!

最緊要係,個男人唔使負責任!!兩者都好cheap
wife 寫道:

但通常都吾會靚得去邊,果陣攪我老公果隻,我老公都話佢腫口腫面,腳又粗,又無胸,都吾知點解可以玩得落,男人就係咁架啦,送上門又吾使錢咪玩吓囉,何況個女人仲結咗婚,吾使責任tim.

子爵府

hinmama121 寫道:
不過我都覺得係架, 佢地會扮到好善解人意咁, 扮晒一個好好嘅領聽者咁架

同意, 有時老夫老妻, 傾嘅野唔係投訴個仔女唔聽話, 就係投訴老爺奶奶, 所以有時都要關心下老公, 問下工作辛唔辛苦, 有番d情趣先得

水晶宮

worrywong 寫道:

同意, 有時老夫老妻, 傾嘅野唔係投訴個仔女唔聽話, 就係投訴老爺奶奶, 所以有時都要關心下老公, 問下工作辛唔辛苦, 有番d情趣先得

agree ! 不要經常扮怨婦 (投訴個仔女唔聽話, 就係投訴老爺奶奶 & 投訴老公....................)
天空之城, 快樂之地

禁止訪問

別墅

唔知係咪水魚前後一個樣呢? 扮溫柔氹條水魚俾$買野一個姣樣
做父母不容易~我們努力吧!![/color]

洋房

lo8189 ;
好贊成妳講D

大宅

我公司有個又老,又醜又瘦既女人都係專勾引人老公架,佢成50幾歲,日日都著到成個妹妹仔咁,又貼身,又透視,又吊帶咁(佢已經做左人地婆婆,仲成日偷佢個女d衫著),佢見到佢心儀既男同事經過佢個位,就即刻除外套,日日都搵d男同事同佢單獨食飯,放工又等埋d男同事一齊走添,面皮幾厚呀

洋房

ilapril 寫道:
我公司有個又老,又醜又瘦既女人都係專勾引人老公架,佢成50幾歲,日日都著到成個妹妹仔咁,又貼身,又透視,又吊帶咁(佢已經做左人地婆婆,仲成日偷佢個女d衫著),佢見到佢心儀既男同事經過佢個位,就即刻除外套,日日都搵d男同事同佢單獨食飯,放工又等埋d男同事一齊走添,面皮幾厚呀

真係好唔知醜, 咩構造架! ?-(

d男人有無飢不擇食?

瑪瑙宮

大廚勳章

我覺得.... 攪人老公既女人就無外形睇架喇....

但首先... 成日諗人地攪自己老公...
其實係米應該自己都好好檢討下呢?
點解比位人地入呢??

有無真係關心過老公? <--- 有好多有左仔女就忽略老公, 一傾計只會講下仔女.... 2人無其他溝通.... or 成日投訴99, 又投訴呢樣個樣.....

有無自己 keep 下呢? <--- 唔好話為老公喇... 為自己都要喇...

做左 c9 ... 有無保持下d 外界訊息? <--- 好多婦女做左c9 後就無晒d 人際網絡... 時事觸角又低 , 個老公回到家都唔願同妳講下d 公司 or 傾下心事喇.... 咁米比位d fox 入到位去細心同關心囉 ..... 2公婆傾訴都好重要架.... 老公一日工作好多時都有阻擾 ... 老婆掛著d 仔女.... 無人理... 米找d "有緣人" 傾下囉 .... XD
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

洋房

seaheart88,
咁你認為勾人c6o既女人都唔想咁做, 無做錯, 係個大婆有問題, 而c6亦都無做錯嗎? 你有無諗過一個女人成日o係屋企湊細路有幾辛苦, 可能會辛苦過返工(如果無工人幫手), 你相信嗎? 點解c6唔體諒個老婆, 仲要出去互勾.....
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_534.gif[/img]

瑪瑙宮

大廚勳章

fluorinebb 寫道:
咁你認為勾人c6o既女人都唔想咁做, 無做錯, 係個大婆有問題, 而c6亦都無做錯嗎? 你有無諗過一個女人成日o係屋企湊細路有幾辛苦, 可能會辛苦過返工(如果無工人幫手), 你相信嗎? 點解c6唔體諒個老婆, 仲要出去互勾.....

fox+ c6 都有問題.....
但我係話.... 樓主點解成日形著老公同個舊情人有路呢? 源於她成日形著自己又大老公8歲 , 個樣又唔靚.... 前面已有人答左喇... fox 唔一定係姣 + 靚爆..... 只因自己越來越失去自信心....

一段有第三者的婚姻.... 唔會係只係老公 or fox or 老婆一個人錯...... 而係3個都有責任.... 唔好追究邊個責任大d .... 邊個佔得少d .... 第三者當然衰格.... 叉隻腳埋黎 ... 但夫婦是否本身都有裂縫呢????

湊小朋友當然辛苦 , 但現在一般都只係生1-2個.... 如全職主婦都應該可應付.... 有工人就緊係爽喇....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

洋房

有d c6即使有個好老婆, 都會出去滾既. 的確有d女人不求名份, 肯同你保守秘密(睇下忍得幾耐囉). 可以做齊人喎, 有個好老婆都好易心動.

送上門既妖精, 一堆堆呀!作為日日在家或者同你捱世界的老婆, 真係..........

首頁

尾頁

跳至