夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有個好衰既姑仔

我地唔咪同我奶奶住既..!但我地同叔仔都唔鍾意返去,因為個姑仔..嫁唔出..又霸道..無端端會黑口黑面...又小家..,要全世界都當佢千金小姐(當然佢唔咪啦)!又講一套做一套..成日口口聲聲對自己亞媽好..實質上連亞媽病左都唔煮飯比佢食!成日食完飯唔洗碗..因為怕整親對玉手..!!唔知仲以為佢係何鴻燊個女LAW!窮等人家出生又扮屋企有米!!痴既.. :

禁止訪問

Re: 有個好衰既姑仔

子爵府

好媽媽勳章

其實你姑仔可能慣左咩都係阿媽做...所以脾氣無咁好...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

妳個姑仔同我個姑仔簡直係twins呀......

別墅

我姑仔未般時都系乜都唔做,莫說洗碗,連食飯都要裝好擺系台面先出來食,唸下自已未嫁時又系乜都唔使做,所以結左婚後,洗衫、煮飯、拖地、洗碗、樣樣都要做,唉…唔通做女同做新抱差別真系0甘大?

伯爵府

可能係
小香香 寫道:
所以佢嫁唔出囉...脾氣臭..所以嫁唔出掛

男爵府

我覺得最麻煩都係姑仔同叔仔,佢地呀媽太過愛護佢地,未攪到自己都受哂佢啲氣囉,小接觸佢地為佳呀!

複式洋房

有D人就係咁扮晒野ga la …佢嫁唔出我睇都係應該0既...應該0既!

別墅

Agree, Agree!!

momo318 寫道:
有D人就係咁扮晒野ga la …佢嫁唔出我睇都係應該0既...應該0既!

大宅

嗯嗯 ...... 同意
小香香 寫道:

侯爵府

小香香 寫道:

洋房

小香香 寫道:

惡性循環, 脾氣臭---->嫁唔出---> 脾氣更臭---->攝灶罅

侯爵府

樓主: 你姑仔同我姑仔應該係"兩生花"嘞啩? 我姑仔又係大小姐一名, 拍咗十幾次拖都嫁唔去, 仲時不時用粗口問候我娘親. 煙癮又大, 食到週身病痛仲唔認食煙. 食避孕丸食到成個人腫晒仲當正自己係黃花閨女吊起嚟賣, 對啲男友擺晒款, 令人作嘔.

男爵府

我都係未嫁時乜都唔做>>>>>做大小姐
嫁左人後依然乜都唔做>>>>>做大少奶
嫁人前後脾氣一樣咁臭>>>>>做左何東獅
呵呵..~^^~...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

fatfatyan 寫道:
[quote]
小香香 寫道:

惡性循環, 脾氣臭---->嫁唔出---> 脾氣更臭---->攝灶罅[/quote]

複式洋房

我姑奶就唔係啦, 嫁左個有錢人,
仲要香港有幾層樓,
每次出來食飯都係咁講好忙睇新樓,
買邊隻股和去邊到旅行,
又話好彩香港多得似佢d人咁肯去睇樓和買樓和投資,
又話如果多似我就慘唔肯投資, 咁香港就死得啦!
講到咁把勁...係佢死好命嫁到有錢老公,
d錢都唔係靠自己搵到...係靠老公,
成日係到晒命.....仲要偏低人真賤!

好激氣!!! 鬼唔想越換越大間屋咩,
但要有錢先得呀!
奶奶和老爺聽到都唔會話下佢個囡,
真冇家教!
所以每次出來食飯都好激氣,
每餐飯總要我食到係背脊骨落!
但每次永遠都係aa制, 又唔見佢會請喎!
個衰姑奶每個月比奶奶家用都係得hkd2000咁大把!

d人把口咁臭.........希望有日天真係收佢!

首頁

尾頁

跳至