自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果你地上咗架的士,發現.........

好大陣煙味,開窗都吹唔散,咁你地會唔會即刻落車呀?咁如果落車,要唔要比錢呀?
我頭先就係上咗架好大煙味嘅的士,不過老公又放哂d野係車尾箱,想走都唔得...其實係咪可以坐後面個架嘅呢?(我地係的士站上車架!)

大宅

Re: 如果你地上咗架的士,發現.........

車廂內不準食煙啊!我估你走,司機冇你呼

伯爵府

妳係消費者, 係有權唔搭佢架車既.....

不...過....妳要預左俾人"小"lor.......

子爵府

其實上車後佢嘅態度都唔多好...我老公話,好大陣煙味wor..司機,麻煩你開大d個風吖...跟住個司機就講多n咁多句...不過講黎講去都係話開咗冷氣架啦..你覺大味咪開窗law...結果我一句~~開咗啦! 咁佢先收聲......到就落車佢就話...落車刪返d窗wor....... :tongue: :tongue:

男爵府

佢好衰呀,不過好多的士司機都好衰 (縱使我有時都會撞到d好既,但撞著d衰既比較多)。

:tongue: :tongue:

男爵府

正PK司機
係車廂內食煙已經唔啱嫁la. 重要咁既態度???
成年人都頂唔順d煙味,咁bb咪........ o my god!

伯爵府

mylulu007 寫道:

不...過....妳要預左俾人"小"lor.......

AGREE

別墅

落車﹗
我唔聞得煙架

珊瑚宮

好媽媽勳章

pinkyhsy 寫道:
好大陣煙味,開窗都吹唔散,咁你地會唔會即刻落車呀?咁如果落車,要唔要比錢呀?
我頭先就係上咗架好大煙味嘅的士,不過老公又放哂d野係車尾箱,想走都唔得...其實係咪可以坐後面個架嘅呢?(我地係的士站上車架!)

我試過呢個情况,之後我即刻話:wa......司機你架車好嗅好大陣煙味啊唔該你停車吖我頂唔順啊~跟住佢好無耐就停咗車

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都試過上 d 的士、小巴係好嗅好大陣煙味 .... 咁我咪開大個窗 lor ....

試過,有個紅頂小巴司機想 我,佢話開左冷氣唔好開窗,咁我都只係開條 lar 啫.... 我就話比佢聽佢架車好臭 .... 我想嘔 ....

佢無乎
路遙知馬力,日久見人心!

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hehalady 寫道:
我都試過上 d 的士、小巴係好嗅好大陣煙味 .... 咁我咪開大個窗 lor ....

試過,有個紅頂小巴司機想 我,佢話開左冷氣唔好開窗,咁我都只係開條 lar 啫.... 我就話比佢聽佢架車好臭 .... [size=xx-large]我想嘔 ....

佢無乎

哩句最勁!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

candietweety 寫道:
哩句最勁!
路遙知馬力,日久見人心!

別墅

同司機講開WINDOWS吹下D味

男爵府

嘩!!! 個司機都好老土o下o者. 今時今日咁o既服務態度點得o架

pinkyhsy 寫道:
其實上車後佢嘅態度都唔多好...我老公話,好大陣煙味wor..司機,麻煩你開大d個風吖...跟住個司機就講多n咁多句...不過講黎講去都係話開咗冷氣架啦..你覺大味咪開窗law...結果我一句~~開咗啦! 咁佢先收聲......到就落車佢就話...落車刪返d窗wor....... :tongue: :tongue:

首頁

尾頁

跳至