夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

同c6感情已差到極點,大家都只為左小朋友仲未離婚,每每大小事,都大吵,最難忍就係句句(小老母)、(你唔死都無能用),你係我會點?我真唔想再有任野想佢講,每日放工,回到家都覺得好辛苦。

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

大宅

引用:同c6感情已差到極點,大家都只為左小朋友仲

原帖由 Bo-Bo 於 13-10-10 發表
同c6感情已差到極點,大家都只為左小朋友仲未離婚,每每大小事,都大吵,最難忍就係句句(小老母)、(你唔死 ...
點解仲唔離婚?

大宅

回覆:已無話可說

咁樣吵法,對小朋友黎講都唔係好事

瑪瑙宮

細路大 D 識聽, 佢都唔會停繼續小老母, 你唔死都無能用, 等等等等, 呢 D , 比我唔會忍佢.

伯爵府

既然咁唔開心,幾成日嘈, 真係好影響小朋友, 離婚啦。

禁止訪問

熱血勳章

公爵府

好媽媽勳章

既然係小朋友面前講埋D咁難聽的說話, 係我就為咗小朋友同呢個賤人離婚
再講, 呢個賤人一日唔改, 佢結幾多次婚都會同一個結局
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

瑪瑙宮

mimi88 發表於 13-10-10 20:55
既然係小朋友面前講埋D咁難聽的說話, 係我就為咗小朋友同呢個賤人離婚
再講, 呢個賤人一日唔改, ...

係囉, 點可能言語侮辱自己個老婆, 自己最親 ge 人, 以前有個同事, 我聽過佢老公叫佢做 '衰老母' , 响我面前, 真係, 我唔明個同事重要同佢一齊.

mimi88  嗯, 對著呢種人, 早走早著,費事影響小朋友  發表於 13-10-10 20:59

子爵府

睇曬你以前的post ,你老公好賤,要吳要都罷。

大宅

為小朋友?! 你地日日大吵,你小朋友會開心嗎? 成日比人小老母你又開心嗎?連尊嚴都冇點解仲要留?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

比d咁ge生活環境小朋友,係最大個影響

珍珠宮

BB 邊個湊?吵架應該講重點和解決方法,唉,講粗口無用架!

大宅

引用:BB+邊個湊?吵架應該講重點和解決方法,唉

原帖由 Minnie2010 於 13-10-10 發表
BB 邊個湊?吵架應該講重點和解決方法,唉,講粗口無用架!
bb係奶奶好好心機湊,起居飲食,老爺陪玩、陪笑,我先可以放心返工,我亦唔可能唔做野,因個pk唔會比到一蚊我,我要努力搵錢交學費,仍未走,都係因為諗唔掂,可以邊度住?更想唔到bb邊個湊?帶走bb,62,99都好唔開心,唔想影響bb,唔想影響大家,所有都係為bb而想。

但自己真係唔想再見到個pk c6我可以點?

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

侯爵府

同c6感情已差到極點,大家都只為左小朋友仲未離婚,每每大小事,都大吵,最難忍就係句句(小老母)、(你唔死 ...
離婚啦

男爵府

咁都講得出,比我一定忍唔到

大宅

回覆:Bo-Bo 的帖子

為了小朋友,離婚吧!
我細個爸爸媽媽都日嘈夜嘈,講野好難聽。我成日都唔開心。父母都係最親近的人,小朋友成日見到爸爸講粗口鬧妳,心靈會有一定程度既創傷。

男爵府

吾好輕易講離婚...畢竟有小朋友.

先搵婚姻輔導卑下D專業意見再做打算.
今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

伯爵府

2024年龍年勳章

進修搵錢帶bb + 老爺奶奶 走!

伯爵府

Bo-Bo 發表於 13-10-10 20:42

如果一齊唔開心,無晒感覺,我覺得分開會好D,其實有小朋友,但佢地見你地唔開心,成日嘈,對佢都有影響架。

單親,唔一定比雙親差架,睇吓你點教佢架咋。

大宅

引用:Quote:原帖由+Bo-Bo+於+13-10-10+發表同c6

原帖由 RAY媽 於 13-10-11 發表
進修搵錢帶bb + 老爺奶奶 走!
Agree!! 層樓佢既?62 99既?係佢就打官司同佢分身家迫佢比贍養費,如果係老爺奶奶嘅,就直接同老爺奶奶講!

首頁

尾頁

跳至