跳至

首頁

尾頁

洋房

印尼"咩"帶

請問有冇mami用過,可否比意見? 同埋都想知價錢,响邊度可以買到. THX!

複式洋房

Re: 印尼"咩"帶

我之前個印印都有用過$20-40, 係賣印尼野舗頭買, 我就冇咩過, 但見佢咩得好鬼輕鬆, 又唔駛人幫手。不過如果BB再重D的話, 可能唔夠承托力, 因為只係一塊布。

洋房

係啦,我就係响街見人用好似好輕鬆咁,有D pattern 重好靚tim wor,價錢又OK bor,咁唔知可唔可以用到BB6個月大呢?

複式洋房

路過見到這個topic搭下咀

係可以咩到, 因我呀媽都係用lee條帶咩到我1歲(我係肥妹,當年出世有9.5磅). 所以我現時都係用黎咩我個b.

大宅

我有用過, 不過如果重過15kg的話, 就唔好用了。因為唔系好好用架,好容易 鬆出來

ybb

[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/62903/ticker2.png[/img]

大宅

我個印印買左條揹我個bb, 最初都擔心唔知穩唔穩陣, 不過見佢用得好輕鬆我又試o下, 真係幾好用又方便, 自己攪掂唔駛人幫. 不過我只會在家用, 始終擔心一條布唔穩陣.

大宅

我個工人都用緊, 佢仲有兩條tim, 初時我都驚唔夠力, 之後我見佢用得好輕鬆, 我之後都跟住用lu.... 不過冇佢咁叻 !

洋房

唔該晒咁多位mami,綜合咁多意見我唸我會買O黎用,但先响屋企實習一段時間,有信心先至咩出街 LU. thx!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

rashabi 寫道:
唔該晒咁多位mami,綜合咁多意見我唸我會買O黎用,但先响屋企實習一段時間,有信心先至咩出街 LU. thx!

如果你唔怕貴DD,可以試下哩隻,因為唔使打結OR索緊,買岩SIZE就得
我個大女2歲都可以咩到,而家25LBS,細B 4個半用都用緊,幾好用~
CLICK HERE

[/url]

首頁

尾頁

跳至