自由講場

跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

引用:前夫同我分開後輸哂啲錢,亦同小三小四小五

原帖由 july2011 於 13-10-11 發表
前夫同我分開後輸哂啲錢,亦同小三小四小五分咗手,現在打算攪破產。佢話浪子回頭,想同番我一齊。

我覺得 ...
仲有,佢呢啲了唔係叫浪子,頂多叫老而不

公爵府

畀面勳章

其實你心裡面都已經有答案。。只不過有人俾個選擇你。。。你又唸下

翡翠宮

回覆:july2011 的帖子

你記住已離咗婚,無需要想太多,而家自由自在開心過得好過佢,等佢知道走寶既知味

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:呢d唔係浪子回頭,係搵人求救。。。

原帖由 快閃哈哈 於 13-10-11 發表
呢d唔係浪子回頭,係搵人求救。。。
我都咁話,搞到一身蟻先扮可憐,無玩la

侯爵府

hashtag影視迷勳章

樓主﹐我前夫都係因為賭而輸晒身家之餘﹐仲欠好多錢

最後我選擇離開﹐雖然係單親﹐但阿仔同我生活得好開心

就算今日佢話唔賭﹐會改﹐我都唔會同佢一齊
因為我唔想再後悔多次﹐賭呢樣野太吸引﹐好易令人重蹈覆轍

我既決定唔係為左我﹐係阿仔﹐只想同佢過平凡日子而已

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

樓主都講到EX 一個錢都唔值..相信個個女人呢世無男人都唔會要咯..
(請勿介意我咁直接)
樓主自己都要三思..你EX有今時今日咁係佢自己羅黎...唔抵可憐..
做女人錯一次已經好夠..唔好再比自己錯第2次...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆:浪子回頭,妳會接受嗎?

No:;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

好媽媽勳章

你自己o係谷底都可以爬起身,証明自己都可以活得精彩,咁就無謂理個廢人啦

子爵府

唔好返轉頭,女人要自強

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:話之佢死 +

原帖由 我愛Corina 於 13-10-11 發表
話之佢死
x2

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

绝對認同佢並非浪子回頭,係揾緊水泡 :;pppp:
唔通明知係個氹仲义隻腳落去咩!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔好為一棵樹 放棄一個森林,

世上唔淨只一個男人, 就算全世界C 晒男人, 都唔好委曲求全同佢一齊啦, 真係未幸苦, 傷心過咩

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

梗係唔絕啦,你應該慶幸走得快添!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

佢話同小三小四小五分左手,可能係人地唔想照顧佢同佢分手咋,你唔問佢做乜分手?

珍珠宮

畀面勳章

佢之不過當你水泡
佢當日咁對你冇諗過後果?
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

公爵府

回覆:july2011 的帖子

一定唔比機會佢,太過分了!要遠離!

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 july2011 的帖子

點解要同自己過唔去點解要拿屎上身一句講曬"佢唔藉",唔好浪費自己的時間和感情在一個賭徒和淫賊身上

侯爵府

引用:前夫同我分開後輸哂啲錢,亦同小三小四小五

原帖由 july2011 於 13-10-11 發表
前夫同我分開後輸哂啲錢,亦同小三小四小五分咗手,現在打算攪破產。佢話浪子回頭,想同番我一齊。

我覺得 ...
好馬不吃回頭草。睬佢都傻!

珍珠宮

唔好輕信佢講嘅野,人之將死其言也善,佢後悔太遲了

子爵府

july2011 發表於 13-10-11 09:17

我覺得 ...
輸晒先返嚟,擺明返嚟搵你老襯啦!既已甩身,無謂再入火海,自由自在好過。到時盞要你捱埋佢嗰份,我好相信,如果佢而家有錢係唔會返嚟搵你,浪子回頭,由鬼得佢比個大浪沖走佢算啦!睬佢都傻!

首頁
12345...20

尾頁

跳至