自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

除咗香港市民係海洋公園可以用85折買門票, 請問仲有冇其他方法買海洋公園哈囉wee門票平d呢?

男爵府

好媽媽勳章

回覆:qqbaby126 的帖子

m&m(100g以下x吉包4個)
or over 100g x 2個
有78折優惠!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:m&m(100g以下x吉包4個)++or++over+100g+x+2

原帖由 sally1128 於 13-10-13 發表
m&m(100g以下x吉包4個)
or over 100g x 2個
有78折優惠!
有冇link?thx

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

海洋公園哈囉喂殺到嚟!每年10月於各大媒介見到羅蘭姐雖然很有親切感,但仍期待有所突破,想不到今年海洋公園搞搞新意思,加入走鬼M&M,除了平衡一下園內的恐怖氣氛,更配合萬聖節的trick or treat的傳統。兩隻鬼馬的M&M更帶來哈囉喂門票優惠,要你食住M&M去捉鬼。
http://lifestyle.etnet.com.hk/co ... /smartshopper/20277

大宅

回覆:請問用咩方法買海洋公園哈囉wee門票最平?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

引用:除咗香港市民係海洋公園可以用85折買門票,+

原帖由 qqbaby126 於 13-10-13 發表
除咗香港市民係海洋公園可以用85折買門票, 請問仲有冇其他方法買海洋公園哈囉wee門票平d呢?:ques ...
我用易賞錢積分1000分+$210,可換一張成人入場券

複式洋房

BEECRAZY 199

諾琳下次生日

大宅

回覆:請問用咩方法買海洋公園哈囉wee門票最平

上星期去食吉野家,比左張82折既coupon.一張可買四張飛

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

namai999 發表於 13-10-14 04:10
BEECRAZY 199

複式洋房

引用:除咗香港市民係海洋公園可以用85折買門票,+

原帖由 qqbaby126 於 13-10-13 發表
除咗香港市民係海洋公園可以用85折買門票, 請問仲有冇其他方法買海洋公園哈囉wee門票平d呢?:ques ...
OP喺Mega Box擺檔,喺嗰到買有7折!

大宅

矇矇表於 13-10-14OP喺Mega Box擺檔,喺嗰到買有7折!
請問OP係Mega Box邊層擺?

子爵府

玩具勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+qqbaby126+於+13-10-13+發表

原帖由 矇矇 於 13-10-14 發表
OP喺Mega Box擺檔,喺嗰到買有7折!
呢個好抵

首頁

尾頁

跳至