單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

飲廿四味!

我絕少生瘡,見食左啲熱氣野,標左兩粒暗瘡仔咪去飲左碗廿四味囉,飲完行反屋企已經有作嘔嘅感覺,我以為係苦得滯想反胃,咁無理到喇。

點知到夜晚,又作嘔,又肚痾!痾到忽必烈咁!!!

到今日起身直至依家,見暈,有啲頭痛,仍然有作嘔嘅感覺,但已經無痾了。

重點係::::::

個身體咁樣,好彩我近排無人追姐,有人追我我點同人出街呀

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:飲廿四味!我絕少生瘡,見食左啲熱氣野,標

原帖由 Ning媽 於 13-10-13 發表
飲廿四味!

我絕少生瘡,見食左啲熱氣野,標左兩粒暗瘡仔咪去飲左碗廿四味囉,飲完行反屋企已經有作嘔嘅感 ...
廿四味幫你排毒又或者太涼唔啱你。take care!

我比身邊既人話我面色係好但整體係烏 where 囉,我話我又唔係要拍拖,我覺得開心咪得囉,著咁靚比邊個睇。

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

回覆:dordor1207 的帖子

下…………我以為我熱氣,咁咪涼下佢,平衡啲…原來會太涼架??

等我仲咁型,一入到去:整碗廿四味黎!!!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:下…………我以為我熱氣,咁咪涼下佢,平衡

下…………我以為我熱氣,咁咪涼下佢,平衡啲…原來會太涼架??

等我仲咁型,一入到去:整碗廿四味黎!! ...
你知自己咩體質先?廿四味好涼架,你可以飲下火麻仁、銀菊露啦。

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

複式洋房

身子要緊

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:我尋日人生第一次…

如果為2粒暗蒼仔而卻步既追求者,不要也罷。
就算dating,我都無可能次次完美出現。

不知所謂的乙陸!!!

大宅

引用:飲廿四味!我絕少生瘡,見食左啲熱氣野,標

飲廿四味!

我絕少生瘡,見食左啲熱氣野,標左兩粒暗瘡仔咪去飲左碗廿四味囉,飲完行反屋企已經有作嘔嘅感 ...
睇中醫調理下身子啦!

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

首頁

尾頁

跳至