單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆:july2011 的帖子

乜都無曬時先玩浪子回頭!?慳啲啦!!

子爵府

畀面勳章

july2011 發表於 13-10-14 08:39
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9019886

見到近期好多怨恨topic。記得在2011 ...

一路都覺得你係正能量天使有睇哂你成個post呀!
記住「爛糞」沖走左, 就唔好回頭望及得閒出黎聞下

最緊要你同個仔活得開心自在, 人開心自己病痛都少d啦!!

禁止訪問

大宅

回覆:大快人心的報應

你個仔知唔知道件事?你點同佢講?佢點理解?

伯爵府

香港好多這樣的人............男女都有男人就多一點.........叫他走開啦不要來煩你啦!!!!!!!!!!

男爵府

回覆 july2011 的帖子

July2011,我依家都係“食住花生等睇戲,等緊睇我前“爛屎”幾時等天收!”
我“前爛屎”同你件“爛屎”差唔多,都係有小二小三小四去到小五俾我發現,發現前佢已經諗定晒要點離婚,佢以為我所有嘢都會照佢做法,可惜我冇,原本佢屋企可以四代同堂,有樓亦有車,可惜佢因為要同小五(香港人)一齊,話點都要離婚。近來見過佢爸媽,知道佢爭四五十萬卡數,賣車都還唔掂,最後佢爸媽加按層樓幫佢還,只可惜佢成四十幾歲都唔識諗,見到佢爸媽對住我喊晒,我真係好唔開心,可惜我愛莫能助。

禁止訪問

男爵府

Sorry,我覺得你而家都好怨恨甘喔

個男人雖然錯..始終系自己愛過..曾經既枕邊人,小朋友爸爸

佢都得到應得報應..晤祝福都唔好再踩多腳..

人誰無錯..反正大家都各行各路.

今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

大宅

引用:Sorry,我覺得你而家都好怨恨甘喔個男人雖然

原帖由 rose1984 於 13-10-14 發表
Sorry,我覺得你而家都好怨恨甘喔

個男人雖然錯..始終系自己愛過..曾經既枕邊人,小朋友爸爸
如果你唔係單親、亦不是被遺棄的一個,你永遠都不能理解、體會我們的心情和心路!

大宅

引用:Quote:原帖由+rose1984+於+13-10-14+發表So

原帖由 田心 於 13-10-14 發表
如果你唔係單親、亦不是被遺棄的一個,你永遠都不能理解、體會我們的心情和心路!

...
Agree with u! 但我們並沒有被人遺棄,而是那些垃圾是不同級數被我們廢棄,不再錄用咋。

大宅

回覆 july2011 的帖子

心都涼哂,,,

大宅

引用:http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mo

原帖由 july2011 於 13-10-14 發表
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9019886

見到近期好多怨恨topic。記得在2011 ...
樓主,你雖同賤男分開了,亦都明白他曾經傷你很深,不值原涼,但他畢竟系你兒子的親生爸爸,若果賤男有事,你還是不要做得太絕。因為你兒子是有可能看到或知道你如何對他爸爸,相信作為每一個兒女,都吾希望自己的父母有任何遺憾,更加吾想見到他們互相仇視(縱使已不再是夫妻)。對兒女父親好些,讓自己的兒女在以後的日子能對自己有正面的看法,希望亦都藉此給他們在自己的人生道路有正面的影響,或許將來 兒子 會感激你對他爸爸的以德報怨,亦都令自己無愧於兒女。或許我表達能力吾好,希望 你會明白。

禁止訪問

男爵府

回覆:DaiDaiBaby 的帖子

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 DaiDaiBaby 的帖子

以德報怨,呢句真係講得好好,但事實又惦可以做得到?
分開後已經見佢後面,憎到佢前面,又點可能再面對(爛史)

複式洋房

子爵府

回覆:大快人心的報應

我相信報應,講完

首頁

尾頁

跳至