跳至

首頁
34567...19

尾頁

男爵府

Re: 0舍易減肥會

睇到你地改果d名, 笑鬼c我啦!

你地呢到唔係有人想添丁咩? 咁做咩要減呀?

男爵府

牛年勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我6.30am呀
meowmeow 寫道:
我6.45 am [quote]
Ki-ki 寫道:
10點先至起身, 真爽

[quote]
chantessa 寫道:
我今日十點先起身, 所以食brunch囉 !
[/quote][/quote]

男爵府

車車, 001, 002 & 樓主 :

好呀 ! 但係我好屎波架 !
btw, george話我笑多過打, 都唔知想增肥定減肥 !

男爵府

有咩, 邊個呀
pakyu0429 寫道:

男爵府

我暫時都無呢個打算wor
wouldbe 寫道:
有咩, 邊個呀 [quote]

[/quote]

男爵府

樓主, 車車 :

我個人愚見, 聽到"綠茶粉+益力多"呢個名, 我覺得飲左似會痾到9彩wor, 我唔多敢試 !

大宅

車!! 玩之mah, 有咩所謂jet, 不過要搵個 location fit 我地咁多個就有d難!!

另外, 有冇人有興趣去昂平360? 纜車去, 行路番, of course 唔可以帶細路, 腳程 around 2 hours..

or 去第二度行山???

btw, george話我笑多過打, 都唔知想增肥定減肥 !

男爵府

以我所知, 呢度減肥樂園o既會員暫時未有人想有豬仔, 只係想無左腩仔.

男爵府

001 :

如果要我唔帶仔有d難度囉 ! 如果係家庭樂, 齊齊去360玩就比較岩我 !!! 睇下有無人有興趣啦 !

男爵府

想當年, 我嘅地獄式減肥係咁嘅-:

早餐食勁勁勁多, 午餐時間可能未肚餓可以食少d, 晚餐盡可能唔食, 如果可以的話早d瞓, 如果真係頂唔順就食少少, 慢慢食, 食到覺得唔肚餓就ok啦! 晚餐同上床瞓覺最少要隔3個鐘! 我冇介口, 咩都食! 兩個月瘦左10幾磅 (肥果陣有120磅 左右)!

我而家慣左都係咁嘅方法食, 不過就係早餐勁多, lunch唔食因為未肚餓, 晏少少食d零食, dinner食8-9成! 如果果日有人約食lunch, 咁我果日早餐勁少野, 否則我到lunch都食唔落!我唔係刻意咁食, 而我係慣左呀! 放假我都只係食兩餐ka咋!

男爵府

我都唔得啊, 我媽實詐型
001 :

如果要我唔帶仔有d難度囉 ! 如果係家庭樂, 齊齊去360玩就比較岩我 !!! 睇下有無人有興趣啦 !

男爵府

eva :

妳咁屎瘦, 好難想像妳120磅個樣係點 ?

男爵府

你照下鏡咪知law!!!

wouldbe 寫道:
有咩, 邊個呀 [quote]

[/quote]

男爵府

001,

我都覺得地點好難滿足晒大家囉. 我初步諗大埔囉, 因為多場地.

行山就真係難d喎, 因為唔帶細路, 我隻佬又就快考試.

meowmeow 寫道:
車!! 玩之mah, 有咩所謂jet, 不過要搵個 location fit 我地咁多個就有d難!!

另外, 有冇人有興趣去昂平360? 纜車去, 行路番, of course 唔可以帶細路, 腳程 around 2 hours..

or 去第二度行山??? [quote]

[/quote]

男爵府

eva :

妳咁屎瘦, 好難想像妳120磅個樣係點 ?

你以前同而家咪一樣唔同!!!

sorry! 講下笑咋!

男爵府

eva :

死野 !

btw, 伯母好d未呀 !

男爵府

eva :

死野 !

btw, 伯母好d未呀 !

好d啦~! thx! 今日岀左院!

男爵府

車車 :

大埔好wor, 好近我呀 ! 會唔會有埋小朋友聚會 ? 咁我隻囝點安排呀 ?

男爵府

003,

好簡單.....叫埋佢做執波仔囉.

車車 :

大埔好wor, 好近我呀 ! 會唔會有埋小朋友聚會 ? 咁我隻囝點安排呀 ?

男爵府

我當年致肥原因係20出頭冇咩煩惱, 其次係1個月食兩三次buffet, 次次飽到想嘔果隻! 仲有呀, 勁like食甜品, 出街食飯一定要食完糖水至可以返屋企! 你話c唔c!

首頁
34567...19

尾頁

跳至